Energiahoidot

 

hh.jpg


Länsimainen näkemys kehostamme on hyvin mustavalkoinen; keho nähdään vain fyysisenä asiana, luina, lihana, jänteinä, ihona jne... sen lisäksi länsimainen lääketiede keskittyy hoitamaan jo olemassa olevia oireita ja sairauksia lähinnä lääkkein, sen sijaan että yritettäisiin löytää sairauden syvempi syy-yhteys. Usein myös mm. ravinnon merkitys terveydessä sivuutetaan ainakin osittain - ei ymmärretä, että voimme sekä sairastuttaa että parantaa itsemme pelkästään vääränlaisen tai oikeanlaisen ravinnon avulla. Olemme kokonaisuus: keho, mieli, sydän ja sielu - voimme mm. sairastuttaa itsemme fyysisesti mielen ja hengen kautta. Saatamme sairastaa läpi monta elämää sen ollessa osa meidän karmallista perintöä. Voimme parantaa joitain sairauksia itsestämme ihan vain muuttamalla ajatuksiamme ja sitä, miten katselemme tätä maailmaa ja elämäämme. Tässä muutama esimerkki siitä, miten kaikki mitä teemme, koemme ja ajattelemme vaikuttaa hyvinvointiimme.

Omassa työssäni otan huomioon myös energiat, mitkä virtaavat kehossamme sekä chakrojen (energiapyörteet/keskukset) että meridiaanien (energiakanavat) kautta. Olemme kokonaan energiaa - kaikki tässä maailmassa on energiaa. Voimme itse vaikuttaa hyvin pitkälti siihen, millaisissa energioissa elämme - vedämmekö puoleemme hyvää, hoitavaa ja puhdistavaa energiaa vai negatiivista ja sairastuttavaa energiaa? Kehomme energioissa voi myös olla tukoksia - erilaisia häiriöitä syntyy ajatuksiemme kautta, negatiivisista tunteista, kiireestä,  stressistä, saasteista,  muista ihmisistä ja paljon muusta.

Käytän energiahoidoissa erilaisia energian muotoja.

Reiki
 

Reikihoidossa käydään chakrat yksitellen läpi. Chakrat ovat sisällämme olevia energiakeskuksia. Päächakroja on seitsemän ja ne vastaanottavat ja kontrolloivat energian virtauksia meissä. Jokainen chakra välittää tietyn väristä energiaa, vastaa tietyistä kehon osista sekä sielullisen kehon toiminnoista.

REI tarkoittaa universaalia elämänenergiaa, joka on läsnä kaikkialla ja jolla on oma älykkyytensä. Lisäksi se merkitsee korkeampaa tietoa, henkistä tietoisuutta - tietoa, mikä tulee ylhäältä, ns. Korkeammalta Minältä. 

KI tarkoittaa meidän jokaisen omaa, henkilökohtaista elämänvoimaa. Meissä kaikissa virtaa tämä energia niin kauan kuin olemme elossa. Tämän elämän energian virtaus vaihtelee - kun olemme balanssissa, energia virtaa meissä ongelmitta. Kehoomme saattaa kuitenkin ajoittain tulla ns. tukoksia, jolloin energian virtaus heikkenee tai jopa estyy hetkellisesti kokonaan. Voimme auttaa näitä energiatukoksia liikkumaan reikin avulla. 

Reiki on keino yhdistää universaali elämänenergia omaan henkilökohtaiseen elämänvoimaamme. Reiki puhdistaa meitä avaten uudelleen tämän luonnollisen yhteyden omaan itseemme ja tasapainottaa sekä mielen että kehon energiat. Reikihoidossa universaali elämänenergia virtaa hoitajan käsien kautta hoidettavaan. 

Reikihoito on samalla sekä ihana rentoutus että kokonaisvaltaisesti kehoa ja mieltä parantava hoito. Saatat kokea hoidon aikana erilaisia kehollisia tuntemuksia, mm. kihelmöintiä, pistelyä, lämpöä, viileyttä, painetta, pehmeyttä, puutumista jne. Mieleesi saattaa myös nousta erilaisia kuvia, ajatuksia, sanoja, muistoja tai mitä tahansa mielikuvia. Keskustelemme ennen hoidon aloittamista tilanteestasi sekä kokemuksistasi hoidon jälkeen. <3

 

hh5.jpg


Energiahoito + henkinen valmennus
 

Tässä hoitomuodossa hoidan kunkin asiakkaan täysin intuitiivisesti - käyn kehon läpi juuri siinä järjestyksessä kuin minut ohjataan se tekemään. Kuulostelen, katselen ja skannailen kehoa ja energioita ja vastaanotan viestejä juuri siinä määrin, kuin niitä kyseisen hoidon aikana halutaan esiin nostaa. Toimin ns. kanavana asiakkaalle eli kanavoin tarvittaessa asiakkaan tietoon siihen hetkeen merkittäviä asioita.

Tämä hoito sisältää vaihtelevasti sekä Reikiä, ThetaHealingia että henkistä valmennusta.

ThetaHealing on energiahoidon muoto, missä voidaan hoitaa asiakasta monin eri tavoin, mm. uskomuksia purkamalla. ThetaHealing hoitaa meitä sekä fyysisesti, psyykkisesti että emotionaalisesti. ThetaHealing-hoito tapahtuu Theta-aivoaaltotasolla, mikä on erittäin syvä rentoutumisen tila. Tätä tilaa käytetään mm. myös Jooga Nidrassa, ns. joogin unessa, jonka avulla voidaan uskomusten poiston lisäksi myös mm. päästää irti erilaisista addiktioista.

Energiahoitoni ovat usein hyvin voimakkaita kokemuksia. Asiakkaat rentoutuvat aina täysin (myös he, ketkä sanovat ennen hoitoa että heillä on vaikeuksia rentoutua) mutta samalla rentoutumisen ja tasapainottumisen lisäksi olo on usein voimaantunut ja energisoitunut.

Saatat kokea hoidon aikana erilaisia asioita; lämpöä käsistäni, väreitä, väristyksiä, aaltoja. Saatat nähdä asioita, kuvia, sanoja, mitä tahansa. Saatat tuntea erilaisia asioita. Kaikki tuntemukset ja kokemukset ovat mahdollisia ja suosittelenkin aina ottamaan kunkin hoidon vastaan sellaisena kuin se kulloinkin tarjoillaan. Luotan siihen, että se minkä kuuluu tulla hoidon hetkellä näkyväksi, se tapahtuu. <3

Energiahoitojen erilaisia vaikutuksia:

  • rentouttaa kehoa ja mieltä

  • avaa energiakanavia ja poistaa energiatukoksia kehosta

  • vähentää stressiä

  • lisää energiaa kehoon ja mieleen

  • helpottaa särkyä mm. lihassärky, päänsärky

  • lisää kokonaisvaltaista hyvinvointia

  • nostaa eteen juuri siihen hetkeen tärkeitä viestejä

  • avaa mieltä, kehoa ja sydäntä vastaanottamaan

  • oivalluttaa ja lisää ymmärrystä omaa itseään ja toimintaansa kohtaan

  • auttaa menemään eteenpäin elämässä


Hinnat:

* 60min energiahoito/ henkinen valmennus 70e

* 90min energiahoito/ henkinen valmennus 90e
 

Hoitotilani sijaitsee Lahdessa Kivistönmäellä. Voit varata itsellesi ajan hoitoon alta:

Olen koulutettu LCF Life Coach, Reikihoitaja sekä ThetaHealer.

Jos sinulle nousee mieleen jotain kysyttävää hoidoista, ota yhteyttä info@jennikivikoski.fi!

hh4.jpg