HaminJooga

haminjooga2.jpg


HaminJooga on tunnelmallinen, hyvän energian omaava pieni joogastudio Hollolassa. Aloitimme yhteistyön Hanna-Marin kanssa loppuvuodesta 2017 ja tätä nykyä minulla onkin useita erilaisia joogatunteja joka viikko HaminJoogassa.

Vakiotuntini ovat tällä hetkellä seuraavat:

  • Maanantaisin Hatha Jooga klo 17.30-18.30

  • Maanantaisin Yin Jooga klo 19.00-20.15

  • Keskiviikkoisin Lempeä flowjooga klo 10.00-11.00

  • Perjantaisin YinReikiä ja Yin + Jooga Nidraa alk. klo 18

  • Sunnuntaisin YinFlow klo 17.30-18.30

  • Sunnuntaisin Yinjooga klo 19.00-20.15

Tunneissa saattaa joskus esiintyä pieniä muutoksia, mm. kellonajoissa.

HaminJoogaan on varattavissa myös yksityistunnit sekä ystäväporukoille että yrityksille. Ota yhteyttä info@jennikivikoski.fi halutessasi lisää tietoa yksityistunneista!

Tässä joogatuntien esittelyt:

Hatha Jooga
 

Hatha jooga on lempeä ja monipuolinen joogan muoto. Sana hatha on sanskritia, jossa ha tarkoittaa aurinkoa ja tha kuuta. Ajatuksena on löytää sisäinen rauha tasapainottamalla näitä kahta energiaa kehossamme. Hatha jooga on rauhallista ja lempeän meditatiivista joogaa, joka sopii kaikille; sellaista, joka rauhoittaa mieltä, ylläpitää terveyttä ja parantaa liikkuvuutta. Viivymme eri asennoissa usean hengityksen ajan ja tämä erottaakin hatha ja flow joogan toisistaan. Tämä tunti tarjoaa vaihtelevasti sekä rauhoittumista että kehon ja mielen voimistamista.

Teemme tunnilla vaihtelevasti erilaisia asanoita, hengitysharjoituksia ja lyhyitä meditaatioita. Tämä tunti hoitaa kokonaisvaltaisesti sekä kehoasi että mieltäsi tarjoten yhtäaikaa voimaa, notkeutta ja kestävyyttä kehollesi sekä rauhaa mielellesi.

Tältä tunnilta lähdet erityisen rentoutuneena samalla kun kehosi on saanut hyvän harjoituksen!

Tämä sopii hyvin myös aloittelijoille!

Yin Jooga
 

Yin Joogan aikana pääset laskeutumaan täydellisen rentoutumisen pariin erilaisissa lempeissä ja tuetuissa asennoissa, joissa vietämme noin 5min. Käytämme apuvälineinä bolstereita, tyynyjä ja blokkeja, jotta asennoista saadaan mahdollisimman rentouttavia ja miellyttäviä.

Yin Jooga on ihanan rentouttavaa, rauhoittavaa ja suorastaan meditatiivista joogaa. Yin Jooga on syvävenyttävää joogaa ja sen vaikutus menee lihaskalvoihin ja sidekudoksiin. Tämän tunnin aikana on tarkoitus päästää irti kaikesta lihasten jännityksestä. Poistut Yin Joogasta suoranaisessa nirvanassa - rentoutuneet asiakkaat ovatkin toivoneet tuntien jälkeen lisäpalveluna ovelta-ovelle kotiinkuljetusta! 

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan tästä rauhallisesta ja lempeästä joogasta! 

YinFlow™
 

Rakastatko yinjoogaa, mutta kaipaisit välillä myös jotain lempeää liikettä kehollesi? Tuntuuko sinusta, että perinteiset flow-tunnit ovat liian dynaamisia? Jos vastasit edes toiseen näistä kyllä, toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi YinFlow-tunnille!

Olen kehittänyt tämän tunnin itse halutessani luoda kokonaisuuden, mikä yhdistää perinteisiä Yin-asanoita sekä lempeää liikettä. Tämä on tunti, jolle uskallat tulla, vaikket olisi koskaan joogannut - pääset harjoittelemaan helppojen liikkeiden avulla hengityksen ja liikkeen yhdistämistä.

Tällä tunnilla liikutetaan kehoa hyvin lempeästi: teemme venytyksiä, taivutuksia, rangan pyörittelyä ja kiertoja istuma-asennoissa, konttausasennossa sekä selinmakuulla. Näillä liikkeillä lisäämme energian virtaamista kehossamme. Tällä tunnilla emme tee aurinkotervehdyksiä emmekä punnerra. Liikutamme kehoa hengityksen siivittämänä rauhallisesti.

YinFlow parantaa hengitystäsi sekä lisää voimaa, notkeutta ja kestävyyttä kehoosi pitäen mielesi kuitenkin samalla ihanan rauhallisena. Lempeän liikkeen ohessa pääset rentoutumaan myös perinteisiin yin-asanoihin.

Lämpimästi tervetuloa ihastumaan rauhalliseen mutta samalla voimaannuttavaan YinFlowhun! 

Lempeä Flow Jooga
 

Lempeä Flow jooga on ihanan kepeästi etenevää, nimensä mukaisesti flowmaista liikettä hengityksen tahdissa. Jennin flow-tunneilla edetään yin-yang-yin teemalla: tunti alkaa rauhallisesti, kevyellä kehon lämmittelyllä. Tästä etenemme dynaamisempaan flow-osuuteen tehden aurinkotervehdyksiä ja erilaisia seisoma-asanoita. Lopputuntia kohden alamme palaamaan jälleen lähemmäs mattoa rauhoittuen erilaisin venytyksin, kunnes lopuksi pysähdymme kokonaan loppurentoutukseen. Flow Jooga voimistaa, vahvistaa, vetreyttää ja notkistaa. Lämpimästi tervetuloa voimaantumaan oman hengityksen, kehon ja mielen parissa! 

Tunti sopii hyvin myös aloittelijoille!

Seasonal Jooga
 

Seasonal Joogan ydinajatus on että olemme osa luontoa ja meidän olisi tärkeää huomioida luonnon sekä meidän itsemme energian muutokset vuodenaikojen vaihtuessa. Näin pysymme parhaiten tasapainossa itsemme ja elämämme kanssa. 

Seasonal Jooga perustuu kiinalaisen lääketieteen viiden elementin teoriaan. Tämän ajatusmallin kautta huomioimme myös joogaharjoituksessa kunkin vuodenajan, sen energian ja siihen parhaiten sopivat liikkeet ja asennot. Harjoitukset rakentuvat viiden elementin mukaan: Veden (talvi), Puun (kevät), Tulen (kesä), Maan (myöhäiskesä) sekä Metallin (syksy). 

Harjoitus pysyy aina yhden vuodenajan suhteellisen samanlaisena, tietyt kehonosat, sisäelimet ja niiden meridiaanit huomioiden. Talven harjoituksessa huomioidaan Veden elementin sisäelimet Virtsarakko ja Munuaiset ja niiden meridiaanit. Teemme Talven/ Veden elementin joogatunneilla eteen- ja taaksetaivutuksia sekä veden lailla virtaavaa lempeää flowta, mikä saa myös energian virtaamaan paremmin Vr ja Mu meridiaaneissa. <3

Seasonal Joogan harjoitus rakentuu lempeästä flow- ja hathajoogasta. Tunti sopii erittäin hyvin myös aloittelijoille.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan tähän mahtavaan joogan muotoon! <3

Yin&Yang Jooga
 

Yin & Yang Jooga on nautinnollinen yhdistelmä Hatha/ Flow Joogaa sekä rauhoittavaa, syvävenyttävää Yin Joogaa. Tämä tunti lisää kehossasi joustavuutta, liikkuvuutta ja vahvuutta samaan aikaan kun saat sekä kehosi että mielesi rauhoitettua. Tunti samanaikaisesti sekä rentouttaa että lisää sinussa olevaa Pranaa - omaa elämänenergiaasi. Pääset vapautumaan jännityksestä, turhasta mielen hälinästä ja stressistä - tämän tunnin jälkeen olosi on ihanan rauhallinen ja tasapainoinen. <3

Tunnin rakenne ja yin/yang osuuksien sijainnit vaihtelee.

Tunti sopii hyvin myös aloittelijoille.

YinReiki™


Tällä tunnilla saat rentoutua puolentoista tunnin ajan ihanan yinjoogan ja reikienergian parissa.

Yinjooga aktivoi kehon energiakanavia eli meridiaaneja, mikä auttaa energiaa virtaamaan kehossa paremmin. Yinjooga avaa kehon lukkoja sekä tukoksia ja rentouttaa kokonaisvaltaisesti niin kehoa kuin mieltäkin.

Reiki aktivoi kehon energiakeskuksia eli chakroja, mikä vaikuttaa positiivisesti sekä kehon että mielen hyvinvointiin. Reikienergia ohjautuu aina sinne, missä sitä eniten tarvitaan. Reiki on sekä kehoa että mieltä hoitava energiamuoto, mitä keho vastaanottaa juuri sen verran kuin siinä hetkessä tarvitsee.

Yinjooga ja reiki toimivat yhdessä kauniina, hoitavana sekä parantavana kokonaisuutena. Kokemukset yinin ja reikin yhdistelmästä ovat erittäin hyviä. 

Yin Jooga + Jooga Nidra
 

Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan ihanien yinjoogan ja jooga Nidran pariin! Teemme ensin 1,5h mittaisen lempeän yinjooga-harjoituksen, jonka aikana pääset rentouttamaan kehosi ja rauhoittamaan mielesi. Tämän jälkeen saat laskeutua puolen tunnin ajaksi täydelliseen rentoutukseen jooganidran parissa.

Jooga Nidra (Yoga Nidra) - “joogin uni” - harjoituksen avulla voit sukeltaa syvään unenkaltaiseen rentoutuneeseen tilaan, pysyen kuitenkin samalla täysin tietoisena harjoituksesta. Jooga nidra avaa oven unenomaiseen maailmaan, missä voimme kohdata tietoisesti eri vaiheet, joita kohtaamme nukkumisen aikana. Astumme vähitellen tietoisesti yhä syvemmälle ilman, että unohdumme syvään tiedostomattomaan uneen. Kun pysymme tietoisena, meillä on pääsy ja sen takia myös vapaus ohjata huomiotamme haluamaamme suuntaan, ilman että alitajuntamme voimakkaat virtaukset pyyhkisivät meidät mukanaan.

Jooga Nidralla on vaikutuksia mieleen ja fysiologiaan. Verenpaine laskee, aineenvaihdunnan ja hormonitoiminnan heilahdukset tasaantuvat ja keskittymiskyky paranee. Jooganidran 20–30 minuutin syvä rentoutuminen vastaa vaikutuksiltaan tutkitusti kolmen tunnin yöunia.

* * * * * * * * * *

HaminJoogan hinnat:

1x = 12e
5x = 55e
10x = 100e

Voit varata tunteja alla olevan painikkeen kautta:

 

Tärkeää infoa tunneille tuleville:
 

HaminJoogasta löytyy niin matot, bolsterit, blokit, tyynyt kuin joogavyötkin. Voit toki halutessasi tuoda tunnille myös oman maton.

Pukeudu joogatunneille rentoihin, joustaviin vaatteisiin. Ota mukaan myös villasukat/ lämpimät vaatteet loppurentoutusta varten/ rentouttaville tunneille. Suosittelen ottamaan mukaan myös vesipullon.

Tulethan tunnille ajoissa - mielellään noin 10min. ennen tunnin alkua. 

Voit tarvittaessa peruuttaa varaamasi tunnin ajanvarauksen kautta 5 tuntia ennen tunnin alkamista. Osallistuminen tunnille on peruttava viimeistään 3h ennen tunnin alkua - nämä peruutukset ainoastaan tekstiviestitse joko Hanna-Marille 050-4321290 tai minulle 044-0127 777. Toivon omien tuntieni peruutukset itselleni, jotta pystyn reagoimaan niihin nopeammin. Alle 3h peruutuksista ja peruuttamattomista tunneista veloitetaan kyseisen tunnin kertahinta.

Kiitos että ymmärrät tämän, etkä peru tunteja viime tipassa. Kiitos että arvostat ja kunnioitat meidän työtä. Kiitos että arvostat myös muita tunneille osallistujia. 

HaminJooga
Soramäentie 31
Hollola

haminjooga.JPG