Hyvinvointia joogalla ja ravinnolla-verkkokurssi

jooga.jpg


Oletko haaveillut joogan aloittamisesta, mutta sinulla ei koskaan tunnu olevan aikaa lähteä tunneille? Haluaisitko päästä alkuun helpoilla ja lempeillä liikkeillä?

Kiinnostaako kasvisravinto sinua, mutta et oikein tiedä mistä lähteä liikkeelle? Haluaisitko lisätä kasvisruoan säännölliseksi osaksi arkeasi?

Tunnetko tarvetta muutokselle, mikä vie sinua lempeästi kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia? 

Haaveiletko paremmasta olosta? Haluaisitko lisätä hyvinvointia elämääsi niin henkisesti kuin fyysisestikin?

Haluaisitko kevyemmän ja raikkaamman tunteen ja olotilan kehoosi?

Tämä on kurssi, joka tarjoaa sinulle avaimet, vinkit ja kannustuksen kohti parempaa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kurssilla on kaksi kantavaa teemaa: monipuoliset ja lempeät joogaharjoitukset sekä kehon hyvinvointia tukeva ravinto. Ohjeet sisältää jossain määrin maitotuotteita sekä munia, mutta moni annoksista on myös täysin vegaaninen.

Ravinnolla on valtavan suuri merkitys meidän elämään. Ei ole lainkaan samantekevää, mitä syömme. Voimme päivittäisillä ruokaan liittyvillä valinnoillamme joko lisätä hyvinvointiamme ja terveyttä kehoomme, tai vähentää sitä. Hyvä ja ravitseva ruoka lisää elinvoimaa, sillä me ravitsemme itseämme ruoalla solutasolla asti. Jos syömme huonosti/liian vähän, kehomme ei voi pidemmän päälle hyvin. Hyvä, terveellinen ruoka muodostaa siis hyvinvointimme pohjan, ne vahvat juuret, jotka jokainen meistä varmasti haluaa itselleen kasvattaa.

Henkilökohtaisesti koen, että siinä missä ruoan on hyvä olla ravitsevaa ja terveellistä, sen kuuluu myös maistua hyvälle. Itse en ole koskaan ymmärtänyt sitä, että jotain syödään vain koska se on terveellistä, vaikka se maistuu kamalalle. Siksipä kaikki ruoat ja ohjeet joita itse syön ja joita ohjeistan eteenpäin, on maistuvia.

Saat käyttöösi joka päivä erilaisia herkullisia ruokaohjeita, mitkä on helppoja valmistaa. Saat hyviä aamupala- ja välipalaohjeita, jotka valmistat muutamassa minuutissa. Lisäksi ohjeissa on ravitsevia salaatteja, keittoja ja pasta- sekä nuudeliannoksia. Kaiken kukkuraksi kaikki nämä ruoat ovat todella herkullisia, ravitsevia ja terveyttä sekä hyvää oloa lisääviä. Ohjeissa mukana monipuolisesti lakto-ovo kasvisruokia sekä täysin vegaanisia annoksia.

ruokaa.jpg

Koen ravitsevan, värikkään ja monipuolisen ruoan tärkeämmäksi seikaksi kuin kalorien laskemisen. Tämän vuoksi kurssillani kiinnitetään huomio siihen, miten hyvä ja onnellinen olo meille tulee sekä kehoon että mieleen syömästämme hyvästä ruoasta sen sijaan, että laskisin kaikkien annosten kalorimäärät.

Saat valmennuksessa käyttöösi useita joogavideoita ja harjoituksia, mitkä vie sinut pehmeästi ja lempeästi joogan kauniiseen ja hoitavaan maailmaan. Tämän lisäksi kannustan sinua liikkumaan myös muilla tavoin, mikä tuntuu itsellesi sopivalta. Itse pidän kävelystä, joten käyn kävelylenkeillä joogaharjoitusten lisäksi. Loppuyksyn ja lähestyvän talven raikas ilma suorastaan vaatii sen hengittelyä, ja mikäpä olisi parempi tapa kuin lähteä ulkoilemaan! :)

Tämä verkkokurssi tuo sinulle rauhaa, onnellisuutta ja kokonaisvaltaista hyvinvointia syksyyn ja lähestyvään talveen. 

KURSSIN SISÄLTÖ:

Jooga:
Saat käyttöösi useita videoita, joiden pituudet on noin 10-30min. Ne sisältävät lempeää yangia, flowta, yinjoogaa sekä hengitysharjoituksia. Harjoituksissa on vahvasti mukana lempeys itseään kohtaan. Pääset näiden lyhyiden videoiden avulle helposti kiinni säännölliseen joogan harjoittamiseen ja saat nähdä, miten jo nämä lyhyet harjoitukset auttavat sinua voimaan paremmin. Videot ovat helppoja ja yksinkertaisia, matalan kynnyksen joogaharjoituksia, eli ne sopivat erityisen hyvin vähän jooganneille sekä myös täysin aloittelijoille. Jos siis olet jo edistynyt joogi, tämä kurssi ei välttämättä sovellu sinulle. :)

Kurssin joogavideot:

 • 2 hengitysharjoitusta
 • 3 yinjoogaa
 • 7 lempeää yang/flowjoogaa
 • 1 jooganidra

BONUS-materiaalina saat jokaiselle viikolle oman ohjatun visualisointi/rentoutusvideon.

SUPERBONUS-materiaalina saat jokaiselle viikolla kirjoitustehtävän hyvinvointiin liittyen. <3

Lisäksi perehdymme kurssin aikana Viiden elementin teoriaan ja lähestyvän talven elementtiin, Veteen. Käymme läpi mitä kaikkea Veden aikaan kuuluu; niin ravinnon, joogaharjoituksen kuin tunnetilojen ja muiden talveen liittyvien teemojen muodossa.
 

joogauusi.jpg


Ravinto: Kurssi sisältää helppoja ja yksinkertaisia reseptejä, vinkkejä ja ravintotietoutta. Saat käyttöösi nopeasti ja helposti valmistettavien, terveellisten mutta samalla myös herkullisten kasvisruokien ohjeita. Tarkoitus on sekä auttaa sinua valmistamaan mahdollisimman vaivattomasti ravitsevaa ruokaa, että näyttää, miten helppoa on tehdä itselleen maistuvaa kasvisruokaa. Nämä reseptit soveltuvat hyvin jokapäiväiseen arkeen! Ohjeissa mukana monipuolisesti lakto-ovo kasvisruokia sekä täysin vegaanisia annoksia.

Ohjeet sisältää:

 • smoothieita
 • smoothiekulhoja
 • ruokaisia salaatteja
 • pasta- ja nuudeliruokia
 • tuorepuuroja
 • paputahnoja
 • keittoja
   
smoothiebowl.jpg


Tämä kurssi on Sinulle, jos 

 • Sinua kiinnostaa niin henkinen kuin fyysinenkin hyvinvointi
 • Haluat oppia kuuntelemaan paremmin sisäistä viisauttasi ja intuitiotasi
 • Olet kiinnostunut energioista ja siitä miten voit itse vaikuttaa niiden liikkumiseen
 • Haluat käyttöösi helppoja ja lempeitä joogaharjoituksia
 • Haluat oppia tekemään hyvää ja ravitsevaa kasvisruokaa

 

Kurssi kestää neljä viikkoa. Saat jokaisena maanantaina viikon materiaalit sähköpostitse. Tämän lisäksi pääset suljettuun Facebook-ryhmään, missä tulet saamaan jokainen päivä kannustusta, inspiraatiota ja iloa päiviisi! Laitan myös materiaalit ryhmään, joten voit käydä kurssia myös siellä. Tämän lisäksi ryhmässä on luonnollissesti mahdollisuus myös keskusteluun. <3

Hyvinvointia joogalla ja ravinnolla-kurssi alkaa maanantaina 30.10.

Kurssin hinta on 35e. Voit ostaa sen itsellesi alla olevan painikkeen kautta:

Minusta

Olen 38-vuotias Lahdessa asuva life coach, joogaopettaja ja pian valmistuva ravintovalmentaja. Olen toki paljon muutakin kuin nämä tittelit: olen vahvasti unelmiin, iloon, onnellisuuteen, elämän taikaan ja satuihin uskova "ikuinen lapsi", joka näkee mahdollisuuksia joka puolella. Oma tieni hyvinvoinnin pariin lähti liikkeelle niinkin hassusti kuin omien koirieni kautta: käydessäni noin kuusi vuotta sitten eläinten luontaishoitaja-koulutuksen, heräsin pohtimaan ensimmäistä kertaa ihan uudella tavalla myös omaa hyvinvointiani ja sitä, miten ravitsen omaa kehoani, vai ravitsenko. Tämän jälkeen elämääni tuli jooga joka vei minut lopullisesti omalle elämäntehtäväni polulleni. Seuraava askel oli lähteä life coach-koulutukseen tuntiessani halua päästä auttamaan ihmisiä vielä syvemmin ja paremmin, kuin mitä pystyin joogaopettajana tekemään. Ravintovalmentajan koulutus on aikalailla kirsikka tämän oman hyvinvointi-kakkuni päälle! :)

Jotta olen voinut kulkea täysin sydämeni ohjauksessa ja omaa sisintäni kuunnellen, olen joutunut jättämään tiettyjä asioita ja ihmisiä taakseni ja astumaan rohkeasti täysin uuteen elämään. Vaikka tämä matka on ollut haastava, olen pystynyt seisomaan vahvasti omien päätösteni takana, sillä olen kokoajan ymmärtänyt niiden olevan oman sydämeni kautta tehtyjä päätöksiä ja koen, että niin tehden en voi koskaan kulkea väärään suuntaan. Uskon todella että kaikki on mahdollista tässä elämässä, mutta samalla ymmärrän, että tämä on matka, mikä pitää sisällään myös roppakaupalla erilaisia oppiläksyjä; niiden tarkoitus on aina ja ikuisesti kasvattaa meitä, tehdä meistä entistä vahvempia, viisaampia ja nöyrempiä tätä upeaa elämää kohtaan.

jepa2.jpg

Yksi tärkeimmistä asioista, joita haluan tuoda oman työni kautta esiin, on lempeys ja armollisuus omaa itseään kohtaan. Olen henkilökohtaisesti kokenut miltä tuntuu katsoa itseään peilistä ja nähdä vain korjattavaa. Sittemmin olen myös kokenut sen miltä tuntuu katsoa itseään peilistä ja tuntea silkkaa rakkautta. Tämän kaiken johdosta aihe on minulle erittäin lähellä sydäntä. Elämäntapamuutokset voi toteuttaa itseään rakastaen ja kuunnellen - tällöin muutos tapahtuu juuri oikeassa tahdissa ja on varmemmin pysyvää. 

Koulutukseni:

 • LCF Life Coach, Valmentamo
 • Ravintovalmentaja (11/17) Trainer4You
 • Seasonalyoga opettaja, Wellness & Balance Finland
 • Flow- ja yinjooga opettaja, Satu Tuomela Dynamics
 • Terapeuttisen joogan kursseja, Chi Therapeutics Learning lab
 • Yinjooga opettaja, Chi Therapeutics Learning lab
 • Eläinten luontaishoitaja, Kokonaisvaltainen hyvinvointikeskus Siqri

 

Jos sinulla herää jotain kysyttävää valmennukseen liittyen, ota rohkeasti yhteyttä info@jennikivikoski.fi! :)