Vapauta oma voimasi

verkkovalmennus

vov_tammikuu.jpg

Vapauta oma voimasi-verkkovalmennus tuo rauhaa, onnellisuutta ja kokonaisvaltaista hyvinvointia sinulle vuoden pimeimpään ajanjaksoon. Talvi on enemmänkin hiljentämisen, rauhoittumisen ja sisäänpäin kääntymisen aikaa sen sijaan, että paahtaisimme eteenpäin entistä kovempaa. Mutta miten tämä on mahdollista toteuttaa?

 

VALMENNUKSEN HYÖDYT 

Tämän valmennuksen aikana saat käyttöösi ainutlaatuisen kokonaisuuden työkaluja, joiden avulla pystyt kohentamaan niin henkistä kuin fyysistä hyvinvointiasi. 

Saat mm.

 • työkaluja käsitellä oman arkesi kiirettä paremmin sekä keinoja omaan ajanhallintaan - miten hallita kaikkea ympärillä tapahtuvaa sekä järjestelmällisemmin että rennommalla mielellä?

 • keinoja rentoutua ja rauhoittua oman itsesi äärelle sen sijaan että painaisit entistä enemmän kaasua

 • harjoituksia joiden kautta voit oivaltaa omat lahjasi, taitosi, tietosi ja potentiaalisi ja valjastaa kaiken sen käyttöösi

 • työkaluja käsitellä omaa minäkuvaasi, sekä harjoituksia joiden kautta opit rakastamaan, hyväksymään ja arvostamaan itseäsi enemmän

 • keinoja päästää irti turhista uskomuksistasi ja elämääsi rajoittavista ajatusmalleista

 • ohjeita lisätä hyvää oloa ja energiaa sekä kehoosi että mieleesi jo hyvin lyhyiden ja helppojen joogaharjoitusten avulla

 • hengitystekniikan, minkä avulla saat laskettua nopeasti stressi- ja jännitystasoasi sekä rauhoitettua kehosi ja mielesi. Lisäksi opit hengittämään aidosti syvään ja käyttämään koko hengityskapasiteettiasi entistä paremmin.

 • useita kasviruokaohjeita, joiden avulla saat tehtyä itsellesi helposti ja nopeasti herkullisia, terveellisiä ja ravitsevia ruokia

Valmennuksessa käytettävä Life coaching on ratkaisukeskeinen ja eteenpäin katsova valmennusmalli. Valmennuksen osa-alueita on mm.

 • positiivinen psykologia

 • NLP

 • mindfullness

 • urheilupsykologia

Tätä valmennustapaa voi hyödyntää monella tavalla, esim.

 • minäkuvan parantamiseen

 • omien tavoitteiden kirkastamiseen

 • turhien ja itselleen tarpeettomien uskomusten purkamiseen

 • omien unelmien selkeämpään visiointiin ja niiden eteenpäin viemiseen konkreettisesti

 • oman luovuuden vapauttamiseen

 • turhista peloista irti päästämiseen

 • aidon onnellisuuden ja ilon lisäämiseen elämässä

 • omien menestystekijöiden oivaltamiseen

 • oman itsensä ja sisäisen äänen kuuntelemiseen, sekä oman potentiaalin käyttöön valjastamiseen

 

talvi4.jpg

MITÄ?

Saat valmennuksen materiaaleja sähköpostitse kaksi kertaa viikossa (maanantaisin ja perjantaisin) neljän viikon ajan. Valmennus sisältää runsain mitoin vinkkejä, keinoja ja työkaluja lähteä kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia joogan, life coachingin/ valmennuksen sekä terveellisen, ravitsevan  kasvisravinnon avulla.

Valmennus on jaettu viikottain neljään eri teemaan:

 • Viikko 1: ensimmäisellä viikolla aiheena kokonaisvaltainen hyvinvointi, läsnäolo ja onnellisuus - mitä nämä asiat merkitsee sinulle? Miten voit lisätä niitä elämääsi?

 • Viikko 2: tällä viikolla pääset tarkastelemaan omia arvojasi. Käsittelemme myös itsesi arvostamista, rakastamista ja hyväksymistä erilaisten harjoitusten avulla.

 • Viikko 3: tämä viikko vie sinut vahvasti irtipäästämisen ja anteeksiannon pariin. Nämä ovat tärkeitä asioita käsitellä, jotta voit jatkaa eteenpäin puhdistuneella mielellä ja energialla. Kun päästät irti vanhoista asioista, jotka ei enää palvele sinua, saat elämääsi uusia, eteenpäin vieviä asioita.

 • Viikko 4: viimeisellä viikolla pääset pohdiskelemaan omia menestystekijöitäsi, vahvuuksiasi ja taitojasi sekä tarkastelemaan unelmaelämääsi. Saat vinkkejä aarrekartan tekoon sekä manifestointiin.

Valmennuksen konkreettiset työkalut:

* Jooga: saat käyttöösi videoita joiden pituudet on alkaen 10-15min. Ne sisältää lempeää yangia, flowta, yinjoogaa sekä hengitysharjoituksia. Mukana harjoituksissa on lempeys itseään kohtaan. Pääset näiden lyhyiden videoiden avulle helposti kiinni säännölliseen joogan harjoittamiseen ja saat nähdä, miten jo nämä lyhyet harjoitukset auttavat sinua voimaan paremmin. Videot ovat helppoja ja yksinkertaisia, matalan kynnyksen joogaharjoituksia, eli ne sopivat erinomaisesti vähän jooganneille sekä myös täysin aloittelijoille!

* Visualisointi- ja rentoutusharjoitukset: näiden videoiden avulla pääset rentoutumaan hetkeksi täysin. Lisäksi pääset sukeltamaan omaan mielikuvitukseesi, katsomaan sisimpääsi ja kuuntelemaan millaisia viestejä sieltä nousee. Kun pysähdymme ja hiljennymme, annamme samalla tilaa ajatuksillemme. Näiden harjoitusten tarkoitus on avata sinulle sisälläsi olevaa tietoa, viisautta ja voimaa.

* Kirjoitusharjoitukset: myös kirjoittamalla opimme ja oivallamme paljon asioita. Kirjoittamisen kautta avaudut uudella tavalla ja päästäessäsi asioita itsestäsi ulos paperille, voit samalla oivaltaa paljon uusia asioita itsestäsi ja elämästäsi. Kirjoittaminen tekee asioista myös konkreettisempia ja näkyvämpiä. Kun näet asiat kirjoitettuna edessäsi, ne usein näyttäytyy selkeämmässä ja paremmin ymmärrettävässä muodossa, kuin vain omassa mielessäsi pohtien.

* Ravinto: helppoja ja yksinkertaisia reseptejä, vinkkejä ja ravintotietoutta. Saat käyttöösi nopeasti ja helposti valmistettavien, terveellisten mutta samalla myös herkullisten kasvisruokien ohjeita. Tarkoitus on sekä auttaa sinua saamaan mahdollisimman vaivattomasti ravitsevaa ruokaa, että näyttää, miten helppoa on tehdä itselleen maistuvaa kasvisruokaa. Nämä reseptit soveltuvat hyvin jokapäiväiseen arkeen! Ohjeet ovat pääosin vegaanisia tai helposti sellaiseksi muutettavia.

hos3.jpg

PALAUTE

Millaisia kokemuksia ihmisillä on tästä valmennuksesta?

"Iso oivallus minulle ollut miten sitä unohtaa kaiken oppimansa pienessäkin ajassa. Eli valmennus on aktivoinut takaisin harjoitteita mitkä ovat jääneet pois arjesta. Lisäksi kaikki uudet harjoitukset ovat tuoneet monipuolisuutta valintoihin. Omaa voimaa ja luottamusta siihen, että elämä kyllä kantaa ja että asioilla on aina tapana järjestyä! Kiitos Jenni, valmennus on todella auttanut avaamaan silmiä uudella tavalla."

"Minun elämäni muuttui kesän kurssin aikana täysin! Visuaaliset harjoitukset poistivat vanhat negatiiviset tunteet jotka on kulkeutunut lapsuudesta asti tänne. Nyt kevyin mielin jatkan alkavaa syksyä, ja opettelen uutta ja kevyempää ruokavaliota sekä joogaa jota en ole aikaisemmin kokeillut. Halpa hinta uudesta elämästä! Kiitos kaikista niistä kurssin työkaluista!"

"Suosittelen erittäin lämpimästi kaikille. Sopivasti jaksotettuna ruoka ohjeita, meditatiivista harjoitusta, joogaa ja kirjoitusharjoitteita. Jokaiselle jotain ja mikä parasta sopii kiireisellekin ihmiselle, koska kaikkia näitä voi loistavasti tehdä aivan omaan tahtiin. Kurssi sopii mielestäni niin henkiseen maailmaan ensi astujalle kuin myös jo veteraanimmalle käyttäjälle. Jennin kannustavat lauseet matkan varrella sekä tunnekyselyt ja mietelauseet tuovat voimaa. Henkilökohtainen suosikkini oli kuunnella Jennin todella rauhoittavaa ääntä. Hyvällä rytmillä ja hiljaisuudella tehdyt harjoitteet. Voin suositella kaikille suuresti ja isolla sydämellä"

"Kiitos Jenni! Ihanat 4 viikkoa meni kyllä ihan liian nopeasti! Tuntui että vasta loppupuolella pääsin vauhtiin kun oli tullut tarpeeksi monta muistutusta siitä että täytyy pitää itsestäni huolta! Pidin erityisesti ihanista elämän lauseista jotka toivat aina sitä tarpeellista tsemppiä jokapäiväiseen kiireeseen. Tykkäsin myös paljon Jooga-videoista jotka oli 10-15 min pitkiä jotka pystyi kivasti tekemään heti aamulla ennen päivän alkua."

"Iso kiitos tästä valmennuksesta! Sinulla on niin aivan mahtava iloinen ja rohkea energia ja elämän asenne, että pelkästään se on jo luonut motivaation itselleni tavoitella parempaa oloa! Itse tarvitsin tähän hetkeen fyysiselle ololle kohotusta ja sitä olen todella saanut. Ihania reseptejä, vinkkejä ja videoita!"

"Visualisointi- ja joogavideot ovat olleet todella hyödyllisiä, tykkään sinun rennosta ja varmasta tyylistä! Ruokavinkit ovat helppoja toteuttaa, maukkaita ja terveellisiä. Olen tykänny valmennuksesta paljon!"

jooga4.jpg

MINUN MIKSI

Henkilökohtainen missioni näiden valmennusten takana on näyttää, miten pienilläkin asioilla ja muutoksilla saat lisättyä arkeesi hyvää energiaa. Tahtoni on voimaannuttaa, energisoida ja oivalluttaa. Tahtoni on auttaa sinua voimaan kokonaisvaltaisesti mahdollisimman hyvin. Ja tämän valmennuksen avulla saan tuoda eteesi lukemattoman määrän työkaluja erilaisten visualisointi- ja kirjoitusharjoitusten, joogan, meditaation ja muun informaation avulla.

Visioni ja missioni ovat onnelliset, iloiset ja hyvää energiaa pulppuavat naiset. Naiset jotka nauttivat elämästään täysillä ja ottavat siitä kaiken irti. Naiset jotka voivat hyvin joka tavalla. Naiset, jotka elävät täysillä omassa voimassaan ja käyttävät koko potentiaaliaan. Naiset, jotka tietävät keitä he ovat ja samalla arvostavat ja rakastavat itseään juuri sellaisena kuin ovat.

Henkilökohtaiset kokemukseni joogan, valmennuksen ja ravinnon parissa ovat olleet niin valtavan suuria ja elämääni parempaan suuntaan muuttavia, että haluni jakaa itse tätä kaikkea eteenpäin on todella suuri.

Voit lukea pidemmän tarinan minusta TÄÄLTÄ.

Olen yin-, flow- ja seasonaljooga opettaja, LCF Life coach, reikihoitaja sekä pian valmistuva ravintovalmentaja. Näiden koulutusten kautta pystyn tarjoamaan sinulle monipuolisesti erilaisia työkaluja oman hyvinvointisi tueksi.
 

Ostaessasi tämän valmennuksen saat siis

 • 28 erilaista videota sisältäen joogaa, hengitystä, rentoutusharjoituksia sekä erilaisia valmentavia visualisointeja

 • 28 kasvisruokaohjetta sekä muita vinkkejä ja infoa ravintoon liittyen

 • useita valmentavia kirjoitusharjoituksia

 • inspiraatiota, iloa, innostusta ja hyvää mieltä jokaiseen päivään

 

Saat valmennuksen nyt erittäin edulliseen hintaan 49e. Tämä tarkoittaa 1,75e päivässä - melko pieni investointi oman hyvinvointisi eteen eikö? <3

Huom! Tämä tarjous on voimassa 23.12.2017 asti.

Aloitamme valmennuksen heti vuoden alusta maanantaina 1.1.2018. Pääset ostamaan sen itsellesi alla olevan painikkeen kautta:

Jos haluat ostaa valmennuksen lahjaksi, pääset ostamaan lahjakortin täältä:

Minusta
 

Olen 38-vuotias Lahdessa asuva life coach, joogaopettaja, reikihoitaja ja ravintovalmentaja. Olen toki paljon muutakin kuin nämä tittelit: olen vahvasti unelmiin, iloon, onnellisuuteen, elämän taikaan ja satuihin uskova "ikuinen lapsi", joka näkee mahdollisuuksia joka puolella. Oma tieni hyvinvoinnin pariin lähti liikkeelle niinkin hassusti kuin omien koirieni kautta: käydessäni noin kuusi vuotta sitten eläinten luontaishoitaja-koulutuksen, heräsin pohtimaan ensimmäistä kertaa ihan uudella tavalla myös omaa hyvinvointiani ja sitä, miten ravitsen omaa kehoani, vai ravitsenko. Tämän jälkeen elämääni tuli jooga joka vei minut lopullisesti omalle elämäntehtäväni polulleni. Seuraava askel oli lähteä life coach-koulutukseen tuntiessani halua päästä auttamaan ihmisiä vielä syvemmin ja paremmin, kuin mitä pystyin joogaopettajana tekemään. Ravintovalmentajan koulutus on aikalailla kirsikka tämän oman hyvinvointi-kakkuni päälle! :)

Jotta olen voinut kulkea täysin sydämeni ohjauksessa ja omaa sisintäni kuunnellen, olen joutunut jättämään tiettyjä asioita ja ihmisiä taakseni ja astumaan rohkeasti täysin uuteen elämään. Vaikka tämä matka on ollut haastava, olen pystynyt seisomaan vahvasti omien päätösteni takana, sillä olen kokoajan ymmärtänyt niiden olevan oman sydämeni kautta tehtyjä päätöksiä ja koen, että niin tehden en voi koskaan kulkea väärään suuntaan. Uskon todella että kaikki on mahdollista tässä elämässä, mutta samalla ymmärrän, että tämä on matka, mikä pitää sisällään myös roppakaupalla erilaisia oppiläksyjä; niiden tarkoitus on aina ja ikuisesti kasvattaa meitä, tehdä meistä entistä vahvempia, viisaampia ja nöyrempiä tätä upeaa elämää kohtaan.

jepa2.jpg


Yksi tärkeimmistä asioista, joita haluan tuoda oman työni kautta esiin, on lempeys ja armollisuus omaa itseään kohtaan. Olen henkilökohtaisesti kokenut miltä tuntuu katsoa itseään peilistä ja nähdä vain korjattavaa. Sittemmin olen myös kokenut sen miltä tuntuu katsoa itseään peilistä ja tuntea silkkaa rakkautta. Tämän kaiken johdosta aihe on minulle erittäin lähellä sydäntä. Elämäntapamuutokset voi toteuttaa itseään rakastaen ja kuunnellen - tällöin muutos tapahtuu juuri oikeassa tahdissa ja on varmemmin pysyvää. 

Koulutukseni:

 • LCF Life Coach, Valmentamo

 • Seasonalyoga opettaja, Wellness & Balance Finland

 • Flow- ja yinjooga opettaja, Satu Tuomela Dynamics

 • Terapeuttisen joogan kursseja, Chi Therapeutics

 • Yinjooga opettaja, Chi Therapeutics

 • Reikihoitaja, Eliane Laurett

 • Ravintovalmentaja, Trainer4You (kesken)

 • Eläinten luontaishoitaja, Kokonaisvaltainen hyvinvointikeskus Siqri