Hyvinvoiva, onnellinen Sinä

-Elämäntapojen muutosvalmennus-

etm6.JPG

Kitudieetit ❌

Laihdutuskuurit ❌

Painon pudotus ❌

Itsensä piiskaaminen ❌

Nälän näkeminen ❌

Itseinho ❌

Laihdutus edellä eteneminen ❌

Kalorien jatkuva kyttääminen ❌

Mitä jos näiden sijaan…

Terveempi sinä ✅

Onnellisempi sinä ✅

Ravittu sinä ✅

Tasapainoinen sinä ✅

Energinen sinä ✅

Hyvinvoiva sinä ✅

Hyvä keho-mieli-sydän yhteys ✅

Värikkyyteen panostaminen ruoassa ✅


Tämä valmennus on sulle joka haluat aidosti ja vilpittömästi suoda itselles kokonaisvaltaisesti hyvän olon. Sulle joka ymmärrät, että sä ansaitset voida hyvin mutta et oikein osaa tehdä asialle mitään itse. Sulle joka ymmärrät ettei mitkään superlaihdutuskuurit ole se juttu - kun ei ne ole ikinä ennenkään auttaneet kuin maksimissaan muutaman kuukauden ajan. Tää valmennus on sulle joka oot vihdoin ja viimein valmis kuuntelemaan omaa itseäs, sun kehoa, mieltä ja sydäntä ja valmis lähtemään kulkemaan tätä matkaa itses parhaimpana ystävänä, et vihollisena, sillä tää matka kuljetaan itseään rakastaen, ei inhoten.

etm4.JPG

Ryhmävalmennuksen aikana pääset tekemään erilaisia harjoituksia omaan elämään liittyen; sekä kirjoitusharjoituksia että mielikuvamatkoja/ visualisointeja. Nämä harjoitukset perustuvat life coachingiin, missä käytössä mm. positiivinen psykologia ja NLP.

Ryhmävalmennus sisältää myös joogaa - hyvin lempeää ja rauhallista sellaista. Sun ei siis tarvitse mennä omituisiin asentoihin, ihmeellisiin solmuihin tai muutakaan liioiteltu, vaan saat tehdä sun joogaharjoitusta täysin sun omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen. Jooga laittaa ihanasti aineenvaihduntaa liikkeelle ja lisää notkeutta ja joustavuutta kehossa. Kaiken tän kautta sä hoidat itseäs todella kokonaisvaltaisesti - sekä kehoa, mieltä että sydäntä. Mun tapa ohjata on erittäin rauhallinen ja hidas - sun ei siis tarvitse murehtia sitäkään, ettetkö pysyisi mukana harjoituksissa.

Pohjaan itse ravintopohdiskelujani paljolti kiinalaiseen lääketieteeseen ja siihen liittyvään elementtiteoriaan - se antaa aivan huikean paljon lisää ymmärrästä omaa syömistä, omaa kehoa ja hyvinvointia kohtaan. Valmennuksessa käydään siis läpi mm. eri vuodenajat ja niiden vaikutus meihin sekä sitä, miten meidän olisi hyvä syödä kunkin vuodenajan äärellä. Eri ruoka-aineilla on myös erilaisia vaikutuksia meidän kehoon - näihinkin me paneudutaan valmennuksen aikana.

Oma tapani ohjata kohti kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia on hyvin luonnonmukainen - se että me todella kuunnellaan ja kuulostellaan itseämme yksilönä ja sitä, mikä on juuri sille omalle itselle hyväksi. Millainen ravinto, millainen liike, millainen elämä, millainen ajattelutapa. Kaikki vaikuttaa kaikkeen joten me ei voida vaan fiksata ruokavaliota tai ruveta käymään 5 x viikossa salilla. Se ei tuu muuttamaan mitään pitkällä tähtäimellä, sillä sun on sukellettava myös sinne omaan mieleen ja sydämeen ja lähdettävä rohkeasti kuulostelemaan mitä sun sisin puhuu. Miksi oot ehkä ollut huonojen elämäntapojen äärellä monta vuotta. Miksi syöt aina vaan liikaa niitä karkkeja, suklaata, kakkuja ja muita herkkuja. Miksi et pääse kaupasta ulos ilman että käyt karkkihyllyn kautta. Miksi terveelliset ruoat maistuu sun mielestä pahalta. Miksi susta tuntuu ettei sulla oo mitään viestiyhteyttä sun kehoon. Miksi oot aina vaan väsynyt ja huonovointinen. Miksi susta tuntuu ettei sulla oo energiaa mihinkään ylimääräiseen. JNE. <3

etm.JPG

Saat tämän viiden viikon ryhmävalmennuksen aikana avuksesi joka viikko erilaisia harjoituksia - niin joogaa, rentoutusharjoituksia, mielikuva/visualisointiharjoituksia kuin kirjoitusharjoituksia, joiden kautta sä pääset sukeltamaan sun oman elämän ja itses äärelle. Mä olen tämän viiden viikon ajan ryhmässä sun apuna ja tukena <3 vastaamassa sun kysymyksiin ja olemalla siellä sua varten miten sä sitten mun läsnäoloa tarvitsetkaan. <3

Maaliskuu on aivan loistavaa aikaa lähteä liikkeelle omien elämäntapojen muutosten kanssa <3 kylmin ja usein haastavin vuodenaika on takanapäin ja keho alkaa hiljalleen heräämään kevääseen. Tämä on vuodenaika kun me aletaan jälleen olemaan valmis uuteen ja aletaan haluamaan muutosta, kevennystä ja puhdistumista talven vahvan pysähtyneen energian ja suoranaisen sisäänpäinkääntymisen jälkeen.

Aloitamme valmennuksen maanantaina 4.3. ja se kestää viisi viikkoa. Ryhmävalmennus tapahtuu Facebookissa omassa suljetussa ryhmässä, missä sulla on mahdollisuus edetä valmennuksessa itseksesi, mutta samalla ryhmä tarjoaa mahdollisuuden keskusteluun muiden osallistujien kanssa. Omien kokemusten jakaminen muiden kanssa on usein hyvin voimaannuttavaa, kun saa huomata, että moni muukin painii tismalleen samojen aiheiden äärellä. <3

Tämän viiden viikon ryhmävalmennuksen hinta on 99e.

Nähdään valmennuksessa!

Ilolla ja valolla,

Jenni

etm3.JPG