kanavointijutut.JPG

Kanavoinnit

Energiahoitajana työskentelen kanavana asiakkaan ja korkeimman välillä, eli tehtäväni on toimia eri asioiden välittäjänä. Iso osa työtä on kanavoida asiakkaalle universaalia hoitavaa ja parantavaa energiaa, mutta usein mukana on myös viestien kanavointi.

Nyt sulla on mahdollisuus saada mun kanavointi, viestin vastaanottaminen ja energialataus myös etänä, sillä palveluihini on lisätty kanavointi/tulkinta sähköpostin tai Facebookin messengerin kautta tehtynä.

Käytän kanavoinnissa oman intuition ja energiayhteyden lisäksi ihania hoitavia ja voimaannuttavia kristalleja sekä viestejä välittäviä tarotkortteja. Valitsen kortit aina intuitiivisesti ja yksilöllisesti. ✨ Käytän tässäkin palvelussa kaikkea mun osaamista - myös siis valmennuksellinen näkökulma mukana viestien välittämisessä ja niiden tulkinnassa. 

Teen kanavoinnin 1-3 kysymykseen, mitkä on sun mielen päällä juuri tässä hetkessä.

Huomioithan, että kyse ei ole tulevaisuuden ennustamisesta, sitä en tee. Mun tehtävä on auttaa sua tässä hetkessä eteenpäin - niillä tavoilla mitkä on sun korkeimmaksi parhaaksi. ✨💜✨

Kanavoinnin hinta on 35e. Voit ostaa sen itsellesi täältä:

Maksun jälkeen voit laittaa mulle sähköpostilla/messengerin kautta 1-3 kysymystä kanavointia varten. Saat kanavoinnin viikon kuluessa kysymysten esittämisestä.

kanavointijutut2.JPG