Lempeä sukellus joogan maailmaan - Nettijoogakurssi

yogaa.jpg

Kesäkuun joogakurssi otettiin niin mahtavalla tavalla vastaan, että tätä joogan ilosanoman jakamista pitää ehdottomasti jatkaa!! 💛☀️

Kesäkuun joogakurssi saa nyt jatkoa: me joogaillaan yhdessä myös syyskuu!! ☀️☀️☀️

Tämä on netissä, Facebookissa tapahtuva joogakurssi mikä sopii tosi hyvin aloittelijoille mutta myös sulle, joka olit jo mun kesäkuun kurssilla tai oot joogaillut jo jonkin aikaa. 💛 Tällä kurssilla ohjattava jooga on lempeää ja rauhallista ja sopii sen vuoksi monille - myös sulle, jolle jooga on vielä ihan uusi juttu.

Siispä lämpimästi tervetuloa sukeltamaan mun kanssa joogan ihanaan maailmaan - lempeästi, helposti ja rauhallisesti!

Onko jooga asia, josta oot ehkä haaveillut jo tovin? Ootko miettinyt, että se saattaisi sopia sulle, muttet ole rohkaistunut menemään livetunneille? Kaipaatko lempeää ja rauhallista ohjausta, jotta sulla on tunne että osaat ja pysyt mukana? 💗

Tämä netin välityksellä käytävä kuukauden joogakurssi vastaa näihin toiveisiin täysin 🙏🏼 saat mahdollisuuden sukeltaa joogan ihanaan sekä kehoa että mieltä hoivaavaan maailmaan hyvin lempeästi, sun omassa tahdissa sekä mun rauhallisen ohjauksen avulla. Tämä kurssi on vapautettu kaikenlaisesta puskemisesta, pakosta ja pyrkimisestä johonkin tiettyyn lopputulokseen. Se mitä sä tulet tän kuukauden aikana saamaan itselles on mm.

- rauhaa
- aikaa omalle itselles
- pysähtymistä
- hyvinvoiva, energinen keho
- kehon ja mielen tasapainoa
- hyvää mieltä
- paremmin kulkevaa hengitystä
- kehon parempaa kuuntelua
- keho-mieli-sydämen avautumista
- parempaa energioiden ja aineenvaihdunnan liikkumista

yogaaa6.jpg

Tämä joogakurssi tapahtuu Facebookissa omassa suljetussa ryhmässä. Mä ohjaan ryhmässä joka viikko 3-4 livevideota, joiden kautta pääset tekemään erilaisia joogaharjoituksia - luvassa tosi rauhallista ja rentouttavaa yinjoogaa, hieman rauhallista liikettä sisältävää YinFlowta (mun itse kehittämä tuntikokonaisuus) sekä myös yangisempaa mutta edelleen lempeää ja helppoa hatha/ flowjoogaa. Videot vaihtelee pituudeltaan - joskus harjoitus voi olla ihan lyhyt ja kevyt 15/20min joogahetki ja joskus tehdään tunnin harjoitus - ja kaikkea tuon väliltä! 😊

Tää kurssi sopii oikein hyvin myös aloittelijoille 💗 eli JOS oot miettinyt joogaan menemistä niin tässä se tilaisuus nyt on, ihan sun edessä! 🤗💗

Tässä kommentteja ja palautteita kesäkuun joogakurssilaisilta:

“Kummitustytön kanssa joogailtiin tuolilla ihanan Jennin opastuksella🙏sitten maistuikin raikkaat mustikka,banaani, suklaashake smoothiet😋
Tästä ei voi tulla kuin hyvä päivä❤
Ai niin mulla jyskytti migreeni silmän takana tuloillaan kun heräsin. Arvatkaa mitä! Ei jyskytä enää joogan jälkeen🙏näinköhän säästyn tällä erää siltä❤”

“Yin jooga🙏
Olipa jälleen huikee uusi kokemus❤🙏siinä jopa💧kanavatkin aukesi. No loppurentoutuksen jälkeen jäin vielä hetkeksi matolle makoilemaan ja kuinkas siinä kävikään.....juuri niin nukahdin. Sen verran epämukavaa, että siirryn nyt suosiolla sänkyyni. 
Kiitos Jenni ❤🙏”

“Kiitos oli hyvä harjoitus 💛”

“Tää olikin ihan perfect tän selän kanssa. ❤️ Kiitos! 💎💎”

“Kiitos Jenni ❤️. Tää harjoitus herätti just tähän aamuun virtaamaan miussa rakkautta ja hyvää oloa! Aivan uskomaton olo! 😍❤️”

“Sydän keho mieli kiittää ihanaa Jenniä vol.2 ❤️🙏🏻😘”

“Siis tää on, niin mun juttu❤juuri tein. Olo on levollinen ja kevyt jotenkin vaikea kuvata ihan kun ois helpompi hengittääkin...mutta tästä mä tykkään🙏”

“Iltapuolen makustelija kiittää <3 rentouttavaa ja rauhoittavaa 🙏”

“Ihana harjoitus kiitos 🙏”

”Tääl kans tyytyväinen iltajoogailija, kiitos! 🙏🏻”

”Tää on mahtava tapa pitää kesän aikana yllä sun kokonaisvaltaista hyvinvointia 💛💛💛 “

yinjooga.jpgAloitamme tämän kurssin 1.9. ja se kestää syyskuun loppuun saakka. Ryhmä jää tämän jälkeen vielä loppuvuodeksi Facebookiin joten voit käyttää videoita vuodenvaihteeseen saakka. Sen jälkeen ryhmä poistetaan.

Tämän joogakurssin hinta on 29e. ✨✨✨

Lämpimästi tervetuloa voimaan hyvin mun kanssa! 💗

Voit ostaa kurssin itsellesi täältä:

Laitan kurssin ostaneille linkin ryhmään liittymistä varten elokuun lopussa!

Ostaessasi tämän nettijoogakurssin hyväksyt sopimusehdot.Tehtäväni joogaopettajana on auttaa pysähtymään, hengittämään, rentoutumaan ja huolehtimaan omasta fyysisestä hyvinvoinnista lempeydellä ja rakkaudella. Lempeys, armollisuus ja rakkaus itseään kohtaan onkin vahvoja teemoja mun työssä.

Ilolla ja valolla,
Jenni

Koulutukset:
Joogaopettaja
(Ryt200 Seasonal Yoga, Ryt200 Flow & Yin jooga, 50h Yinjooga)
LCF Life Coach
Reikihoitaja
ThetaHealer

joogakurssi2.jpg