Kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia Facebook-valmennus

 

Tuntuuko sinusta, että juuri nyt, näin syksyn kynnyksellä, voisi olla jonkin uuden elämänvaiheen alku?

Tunnetko tarvetta muutokselle, mikä vie sinua lempeästi kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia? 

Haaveiletko paremmasta olosta? Haluaisitko lisätä hyvinvointia elämääsi niin henkisesti kuin fyysisestikin?

Haluaisitko kevyemmän ja raikkaamman tunteen ja olotilan kehoosi?

Tämä on valmennus, joka tarjoaa sinulle avaimet, tuen ja kannustuksen kohti parempaa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Saat avuksesi työkaluja niin fyysiseen puoleen (ravinto, jooga ja muu kevyt liikunta) sekä henkiseen puoleen (valmennus ja jooga). Tämä valmennus kestää neljä viikkoa, minkä kuluessa saat itsellesi joka ikinen päivä vinkkejä kohti omaa parempaa vointia, sekä kannustusta, innostusta ja inspiraatiota.

Valmennuksessa on kolme kantavaa teemaa: ravinto, jooga/muu lempeä liikunta sekä henkinen valmennus.

Ravinnolla on valtavan suuri merkitys meidän elämään. Ei ole laisinkaan samantekevää, mitä syömme. Voimme päivittäisillä ruokaan liittyvillä valinnoillamme joko lisätä hyvinvointia ja terveyttä kehoomme, tai vähentää sitä. Hyvä ja ravitseva ruoka lisää elinvoimaa, sillä me ravitsemme itseämme ruoalla solutasolla asti. Jos syömme huonosti/liian vähän, kehomme ei voi pidemmän päälle voida hyvin. Hyvä, terveellinen ruoka muodostaa siis hyvinvointimme pohjan, ne vahvat juuret, jotka jokainen meistä varmasti haluaa itselleen kasvattaa.

Henkilökohtaisesti koen, että siinä missä ruoan on hyvä olla ravitsevaa ja terveellistä, sen kuuluu myös maistua hyvälle. Itse en ole koskaan ymmärtänyt sitä, että jotain syödään koska se on terveellistä, vaikka se maistuu kamalalle. Siksipä kaikki ruoat ja ohjeet joita itse syön ja joita ohjeistan eteenpäin, on oikeasti hyvän makuisia.

Saat käyttöösi joka päivä erilaisia herkullisia ruokaohjeita, mitkä on helppoja valmistaa. Saat hyviä aamupala- ja välipalaohjeita, jotka valmistat muutamassa minuutissa. Kaiken kukkuraksi kaikki nämä ruoat ovat todella herkullisia, ravitsevia ja terveyttä sekä hyvää oloa lisääviä. Ohjeissa mukana monipuolisesti lakto-ovo kasvisruokia, täysin vegaanisia annoksia sekä kalaruokia.

Koen ravitsevan, värikkään ja monipuolisen ruoan tärkeämmäksi seikaksi kuin kalorien laskemisen. Tämän vuoksi valmennuksessani kiinnitetään huomio siihen, miten hyvä ja onnellinen mieli meille tulee sekä kehoon että mieleen syömästämme hyvästä ruoasta sen sijaan, että laskisin kaikkien annosten kalorimäärät.

Saat valmennuksessa käyttöösi useita joogavideoita ja harjoituksia, mitkä vie sinut pehmeästi ja lempeästi joogan kauniiseen ja hoitavaan maailmaan. Tämän lisäksi kannustan sinua liikkumaan myös muilla tavoin, mikä tuntuu itsellesi kivalta. Itse pidän kävelylenkeistä, joten voimme yhdessä jokainen omalla tahollamme lähteä haastamaan itseämme säännölliseen lenkkeilyyn. Lähestyvän syksyn tuoma raikas ilma suorastaan vaatii sen hengittelyä, ja mikäpä olisi parempi tapa kuin lähteä ulkoilemaan! :)

Henkinen valmennus on isossa roolissa muutosten keskellä, sillä ilman oman mielen, ajatusten ja minäkuvan tutkiskelua on mahdotonta saavuttaa pysyviä muutoksia - sellaisia, jotka omaksut osaksi elämääsi pysyvästi sen sijaan, että kyllästyt muutamassa viikossa. Tämän vuoksi saat tässä valmennuksessa käyttöösi monia valmentavia visualisointi- ja kirjoitusharjoituksia, joiden avulla pääset sukeltamaan lempeästi syvemmälle omaan mieleesi ja ajatuksiisi. Minkälaisia uskomuksia kannat mukanasi liittyen itseesi? Arvotatko itseäsi ulkoa- vai sisältäpäin? Kuka päättää omat ajatuksesi itsestäsi - sinä vai muut ihmiset? Mitä ajattelet, kun katsot peiliin? Milloin olet viimeksi sanonut itsellesi jotain kaunista? Milloin olet viimeksi kehunut ja kannustanut itseäsi? Olen tukenasi tämän valmennuksen ajan joka ikinen päivä, joten sinun ei tarvitse käydä yksin läpi näitä henkisen puolen asioita..

Lisäksi tulet saamaan joka ikinen päivä roppakaupalla inspiraatiota, innostavaa energiaa, iloa ja kannustusta!!

Tarkoitukseni on kannustaa tämän valmennuksen ajan sinua joka ikinen päivä. Elän ja teen itsekin mukana kaikkea - osallistun siis tähän kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tähtäävään valmennukseen kanssasi. Yhdessä kun mennään, niin mahdollisuudet onnistua moninkertaistuu! Haluan myös omalta osaltani osoittaa, että pääset kiinni parempaan fyysiseen hyvinvointiin ihan jo joogan ja muun kevyen liikunnan, esim. kävelyn, avulla. Joten jos kuulut heihin, jotka ei voisi kuvitellakaan lähtevänsä salille tai ryhmäliikuntajumppaan tms, tämä valmennus on erinomaisen sopiva sinulle! <3

Yhteenvetona tämä valmennus tarjoaa sinulle:

  • RAVINTO: ravitsevia ja herkullisia ruokaohjeita, joiden avulla löydät terveellisemmän ja iloisemman tavan syödä. Mukana täysin vegaanisia annoksia, juustoja ja munia sisältäviä kasvisruokia sekä kalaa sisältäviä ruokaohjeita.

  • JOOGA: useita joogavideoita, joiden avulla pääset kiinni lempeästi sekä keholliseen että mielelliseen hyvinvointiin. Joogan kautta sinulla on mahdollisuus saada kehoosi rauhallisella ja lempeällä tavalla lisää voimaa ja notkeutta puhumattakaan siitä, miten paljon paremmin kaikki nesteet ja energiat liikkuvat kehossasi joogan myötä. Jooga hoitaa sinua myös mielen ja sydämen tasolla - saat mahdollisuuden hiljentyä, pysähtyä ja kääntyä hieman sisäänpäin joogamatollasi. Kun astut matollesi, se hetki on vain sinua varten <3

  • VALMENNUS: runsaasti harjoituksia, joiden avulla pääset käsittelemään minäkuvaasi ja päästämään irti turhista uskomuksista ja ajatuksista, jotka ei todellisuudessa ole aitoa sinua. Opit päästämään irti ajatuksista, jotka ei kumpua sisältäsi, vaan tulee sinulle ulkoapäin. Pääset monien erilaisten harjoitusten avulla kiinni omaan minääsi ja sisimpääsi, ja saat keinoja tervehdyttää ajatuksia itsestäsi.

  • kannustusta, tsemppiä, hyvää mieltä, iloa ja inspiraatiota joka ikinen päivä

  • henkilökohtaisen läsnäoloni koko valmennuksen ajan

  • rakkaudellisen haasteen liikkua jollain tavalla 3-5 kertaa viikossa - myös tähän saat minut henkilökohtaisesti mukaan!

Valmennus tapahtuu Facebookissa omassa, suljetussa ryhmässä ja se kestää neljä viikkoa. Saat valmennuksen jälkeen materiaalit vielä sähköpostiisi, missä ne on helposti ja vaivattomasti käytettävissäsi!

Henkilökohtaisesti koen, että elämäntapamuutoksen ei pidä olla suorittamista, puskemista tai pakottamista. Kaikki lähtee liikkeelle siitä, että ymmärrät oman arvosi, tärkeytesi ja ihanuutesi, jonka jälkeen haluat vähän niinkuin automaattisesti itsellesi vain hyvää. Tämä johtaa siihen, että alat tekemään parempia ja terveellisempiä valintoja jokapäiväisessä elämässäsi. Sinulta toki vaaditaan sitoutumista - mutta se sitoutuminen tapahtuu omaan itseesi, ei keneenkään muuhun. 

Olen itse kulkenut tämän melkein 38 vuoden aikana monenlaista polkua, mitä omaan hyvinvointiin tulee. Olen nuoruudessani elänyt syömishäiriön kanssa, joten tiedän aika hyvin, millaisia kommervenkkejä oma mieli saattaa tehdä. Olen myös ollut eräässä elämänvaiheessa sellaisessa painossa mikä ei ole tuntunut juuri itselleni hyvältä, joten tiedän myös, miltä tuntuu, kun fiilis on raskas ja tunkkainen. Jo pitkään olen kuitenkin ollut hyvinvoiva - niin henkisesti kuin fyysisestikin. Tämä elämä on matka, emmekä ole koskaan valmiita. En siis minäkään :) vaikka koenkin olevani jo hyvässä tilanteessa itseni kanssa. Oma pysyvä muutokseni lähti liikkeelle nelisen vuotta sitten, kun löysin tieni joogan pariin. Jooga avasi mieleni ja sydämeni aivan uudella tavalla ja aloin sen kautta näkemään itseni ja elämäni aivan uudella tavalla. Viimeisin suuri muutos sisimmässäni on tapahtunut life coach-koulutukseni kautta. Olen alkanut näkemään asioita, tilanteita ja elämää jälleen laajemmin, avoimemmin ja ymmärtäväisemmin.

Kaiken edellämainitun kokeneena, ei liene ihme, että haluan omalta osaltani välittää onnellisuutta ja hyvinvointia myös eteenpäin. Olen löytänyt tieni oman kutsumukseni pariin - toimiessani joogaopettajana ja valmentajana teen juuri sitä mitä kuuluukin: autan ihmisiä kohti onnellista, hyvinvoivaa elämää <3

Siispä toivotan sinut ilolla ja lämmöllä mukaan tähän kokonaisvaltaista hyvinvointiasi lisäävään valmennukseen! Valmennuksen hinta on 49e. Aloitamme tämän yhteisen matkan maanantaina 4.9.

Osta valmennus itsellesi alla olevan painikkeen kautta: