Hieman minusta
 

”Elämän tarkoitus on onni ja ilo”

Kesällä 2016 heräsin miettimään, onko tällä elämällä tarjota mulle jotain enemmän. Jotain suurempaa ja mahtavampaa. Olin elänyt siihen asti ihan onnellista, tasaista elämää. Se mitä juuri siinä hetkessä kaipasin, oli suuret tunteet, elämän ilotulitus, räiskyvä rakkaus, aito ilo ja onnellisuus. Että voisin olla aito, autenttinen itseni. Että eläisin mun elämää täysillä, nauttien kaikesta mitä teen, että eläisin mun elämää omana itsenäni, toteuttaen mun elämäntehtävää. Että eläisin vapaana kaikista kahleista ja rajoitteista. Että mun elämällä ja tekemisillä olisi oikeasti merkitystä - ei pelkästään mulle vaan myös muille.

Hieman myöhemmin sain nähdä, että kaikki mun haluamat asiat ovat mahdollisia toteuttaa. Vaikka mun matka on kesken (mitä se on siihen hetkeen asti että poistun tästä maailmasta), voin tässä hetkessä, loppuvuodesta 2018 sanoa, että kaikki tuo edellä mainittu on jo toteutunut. Oon saanut kaikkea tuota mun elämään, mistä pari vuotta sitten haaveilin.

Tämä ei tarkoita ettäkö mun matka olisi ollut mutkaton. Mutta kaikista vastoinkäymisistä huolimatta mä en kadu mitään mun päätöksiä, joita oon tehnyt tämän kuluneen reilun kahden vuoden aikana. Kaikki päätökset ja suunnan muutokset on johdattanut mua vahvemmin ja vahvemmin mun omalle polulle.

Uskon, että kaikilla mun kokemuksilla on osansa siihen, että oon juuri tässä missä nyt olen. Monet mun kokemuksista, myös ne vaikeammat, ovat omalta osaltaan nivoutuneet mun elämäntehtävään ja siivittäneet mun matkaa tähän hetkeen. Mun kokemukset auttavat mua tänä päivänä tekemään sitä mitä eniten rakastan: työtä, jonka avulla mä voin auttaa naisia löytämään oman voimansa, äänensä ja elämään elämäänsä täydessä potentiaalissaan. Olemaan aito, autenttinen oma itsensä. Oon itse katsonut lukemattomia pelkoja rohkeasti silmästä silmään ja tehnyt isoja elämänmuutoksia mun sydäntä kuunnellen. Koen, että kun vihdoin uskalsin päästää mun sisäisen äänen, viisauden ja voiman pintaan, mä löysin mun tien. Sen tien, jolla tälläkin hetkellä olen. Näiden kokemuksien kautta pystyn paremmin auttamaan myös muita.

Mun tavoite tässä elämässä on todella olla onnellinen. Iloita, pitää hauskaa, nauttia, seikkailla, toteuttaa unelmiani ja elää täysillä ja intohimoisesti. Kaikki lähtee liikkeelle omasta itsestä: kun mä voin hyvin, voin auttaa myös muita voimaan hyvin.

Kaiken mun kokemani johdosta olen tässä missä olen, ohjaamassa joogaa, pitämässä workshoppeja, tekemässä energiahoitoja ja valmentamassa. Kaiken mun tekemisen tarkoitus on auttaa ihmisiä löytämään tie oman sisimmän äärelle, avaamaan yhteys omaan sydämeen ja vapauttamaan se oma aito itse. Elämään oman näköistä elämää ja olemaan onnellinen.

Ohjaan joogaa ja workshoppeja Lahden keskustassa kauniilla Yoga Roomilla, ihanalla hyvinvoinnin olohuoneella. Tämän lisäksi otan vastaan asiakkaita mun kotona sekä energiahoitojen että valmennuksien merkeissä.

Ota muhun yhteyttä jos mä voin auttaa sua jotenkin! Joko info@jennikivikoski.fi tai messengerin kautta. 🤗

Ilolla ja valolla,

Jenni

 

mina_kotarit2.jpg