Hieman minusta

 

Jenni Kivikoski
 

- Joogaopettaja
- Reikihoitaja
- ThetaHealer
- Life Coach
- Ravintovalmentaja (7/18)
- Eläinten luontaishoitaja

”Elämän tarkoitus on onni ja ilo” 

 

Kesällä 2016 heräsin miettimään, onko tällä elämällä tarjota minulle jotain enemmän. Jotain suurempaa ja mahtavampaa. Se mitä juuri siinä hetkessä kaipasin, oli suuret tunteet, elämän ilotulitus, räiskyvä rakkaus, aito ilo ja onnellisuus. Että minä voin olla aito, autenttinen itseni. Että elän elämääni täysillä, nauttien kaikesta mitä teen, että elän elämääni omana itsenäni, toteuttaen omaa elämäntehtävääni. Että elämälläni ja tekemisilläni on oikeasti merkitystä - ei pelkästään minulle vaan myös muille.

Hieman myöhemmin sain nähdä, että kaikki haluamani asiat ovat mahdollisia toteuttaa. Vaikka matkani on kesken (mitä se on siihen hetkeen asti että poistun tästä maailmasta), voin tässä hetkessä, loppuvuodesta 2017 sanoa, että kaikki tuo edellä mainittu on jo toteutunut. Olen saanut kaikkea tuota elämääni, mistä puolitoista vuotta sitten haaveilin.
 

Uskon, että kaikilla kokemuksillani on osansa siihen, että olen juuri tässä missä nyt olen. Monet kokemuksistani, myös ne vaikeammat, ovat omalta osaltaan nivoutuneet omaan elämäntehtävääni ja siivittäneet matkaani tähän hetkeen. Kokemukseni auttavat minua tänä päivänä tekemään sitä mitä eniten rakastan: työtä, jonka avulla voin auttaa naisia löytämään oman voimansa, äänensä ja elämään elämäänsä täydessä potentiaalissaan. Olemaan aito, autenttinen oma itsensä. Olen itse katsonut lukemattomia pelkoja rohkeasti silmästä silmään ja tehnyt isoja elämänmuutoksia omaa sydäntäni kuunnellen. Koen, että kun vihdoin uskalsin päästää oman sisäisen ääneni, viisauteni ja voimani pintaan, löysin oman tieni. Sen tien, jolla tälläkin hetkellä olen. Näiden kokemuksien kautta pystyn paremmin auttamaan myös muita.

Yrittäjäperheeseen syntyneenä on aika luonnollista että haluan luoda oman tarinani omalla yritystoiminnallani. Tämän tahtotilan syntymiseen meni kuitenkin 37 vuotta, sillä jäin päivätyöstäni perheyrityksessä pois syksyllä 2016 oltuani siellä melkein 19 vuotta vakituisesti töissä. Siihen asti tein sivutoimisesti toiminimelläni töitä 12 vuoden ajan. Kaikelle on oma paikkansa ja aikansa ja olen tarvinnut kaiken tämän ajan ja kokemukset elämääni jotta olen voinut päästä juuri tähän kohtaan missä nyt olen. Jotta olen käynyt läpi kaikki ne suuret muutokset mitä olen elämässäni kohdannut. Yritykseni on yhtäkuin minä, joten kaikki elämässäni tapahtunut on merkittävää myös yritystoimintani kannalta.

Tavoitteeni tässä elämässä on todella olla onnellinen. Iloita, pitää hauskaa, nauttia, seikkailla, toteuttaa unelmiani ja elää täysillä ja intohimoisesti. Kaikki lähtee liikkeelle omasta itsestä: kun minä voin hyvin, voin auttaa myös muita voimaan hyvin. 

Jotta olen voinut kulkea täysin sydämeni ohjauksessa ja omaa sisintäni kuunnellen, olen joutunut jättämään tiettyjä asioita ja ihmisiä taakseni ja astumaan rohkeasti täysin uuteen elämään. Vaikka tämä matka on ollut haastava, olen pystynyt seisomaan vahvasti omien päätösteni takana, sillä olen kokoajan ymmärtänyt niiden olevan oman sydämeni kautta tehtyjä päätöksiä ja koen, että niin tehden en voi koskaan kulkea väärään suuntaan. Uskon todella että kaikki on mahdollista tässä elämässä, mutta samalla ymmärrän, että tämä on matka, mikä pitää sisällään myös roppakaupalla erilaisia oppiläksyjä; niiden tarkoitus on aina ja ikuisesti kasvattaa meitä, tehdä meistä entistä vahvempia, viisaampia ja nöyrempiä tätä upeaa elämää kohtaan.

Yksi tärkeimmistä asioista, joita haluan tuoda oman työni kautta esiin, on lempeys ja armollisuus omaa itseään kohtaan. Olen henkilökohtaisesti kokenut miltä tuntuu katsoa itseään peilistä ja nähdä vain korjattavaa. Sittemmin olen myös kokenut sen miltä tuntuu katsoa itseään peilistä ja tuntea silkkaa rakkautta. Tämän kaiken johdosta aihe on minulle erittäin lähellä sydäntä. Elämäntapamuutokset voi toteuttaa itseään rakastaen ja kuunnellen - tällöin muutos tapahtuu juuri oikeassa tahdissa ja on varmemmin pysyvää. 

Koen elämäntehtäväkseni myös sen, että tuon esiin ja ns. näkyväksi asioita, jotka ei todellisuudessa ole silmin nähtäviä: kaikki kaunis, mikä kuplii tässä maailmassa meidän intuition, sydämen, sisäisen viisauden sekä energioiden kautta. Koen, että maailmamme on täynnä taikaa - meidän vaan täytyy uskoa siihen ja nähdä se. Jokaisella on omat taikavoimat ja mahdollisuus hyödyntää näitä taitoja elämässään, mutta ensin täytyy pystyä olemaan auki sille kaikelle. Koen tehtäväkseni tuoda näitä asioita työssäni esiin ja ihmisten tietoisuuteen.

Koulutukseni:

  • Seasonalyoga opettaja
  • Flow- ja yinjooga opettaja
  • Terapeuttisen joogan kurssitus
  • Reikihoitaja
  • ThetaHealer
  • LCF Life Coach
  • Ravintovalmentaja (7/18)
  • Eläinten luontaishoitaja
     

Toivon voivani olla sinulle avuksi missä tahansa asiassa koetkin apuani tarvitsevasi. Lähden enemmän kuin mielelläni kulkemaan kanssasi sinun omaa matkaa kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Ota minuun yhteyttä:

info@jennikivikoski.fi

jepa2.jpg