Reiki/ Energiahoito

reiki2.jpg


Länsimainen näkemys kehostamme on hyvin mustavalkoinen; keho nähdään vain fyysisenä asiana, luina, lihana, jänteinä, ihona jne... sen sijaan itämainen näkemys ihmiskehosta ottaa huomioon myös energiat, mitä virtaa kehossamme sekä chakrojen (energiapyörteet/keskukset) että meridiaanien (energiakanavat) kautta. Näissä kehomme energioissa on usein tukoksia. Erilaisia häiriöitä syntyy muun muassa ajatuksiemme kautta, negatiivisista tunteista, kiireestä ja stressistä.

REI tarkoittaa universaalia elämänenergiaa, joka on läsnä kaikkialla ja jolla on oma älykkyytensä. Lisäksi se merkitsee korkeampaa tietoa, henkistä tietoisuutta - tietoa, mikä tulee ylhäältä, ns. Korkeammalta Minältä. KI tarkoittaa meidän jokaisen omaa, henkilökohtaista elämänvoimaa. Meissä kaikissa virtaa tämä energia niin kauan kuin olemme elossa. Tämän elämän energian virtaus vaihtelee - kun olemme balanssissa, energia virtaa meissä ongelmitta. Kehoomme saattaa kuitenkin ajoittain tulla ns. tukoksia, jolloin energian virtaus heikkenee tai jopa estyy hetkellisesti kokonaan. Voimme auttaa näitä energiatukoksia liikkumaan reikin avulla. 

Reiki on keino yhdistää universaali elämänenergia omaan henkilökohtaiseen elämänvoimaamme. Reiki puhdistaa meitä avaten uudelleen tämän luonnollisen yhteyden omaan itseemme ja tasapainottaa sekä mielen että kehon energiat. Reikihoidossa universaali elämänenergia virtaa hoitajan käsien kautta hoidettavaan. 

reiki8.jpg

Chakrat 

Reikihoidossa käydään chakrat yksitellen läpi. Chakrat ovat sisällämme olevia energiakeskuksia. Päächakroja on seitsemän ja ne vastaanottavat ja kontrolloivat energian virtauksia meissä. Jokainen chakra välittää tietyn väristä energiaa, vastaa tietyistä kehon osista sekä sielullisen kehon toiminnoista.

Seitsemän päächakraa ovat:

Juuri chakra - punainen - Minä olen

Sacraalichakra - oranssi - Minä luon 

Solar Plexus - keltainen - Minä teen

Sydänschakra - vihreä/vaaleanpunainen - Minä tunnen

Kurkkuchakra - taivaansininen - Minä puhun

Otsachakra - indigo -Minä näen

Kruunuchakra - violetti/valkoinen - Minä ymmärrän

Reikihoidon vaikutuksia:

 • rentouttaa kehoa ja mieltä
 • avaa energiakanavia ja poistaa energiatukoksia kehosta
 • vähentää stressiä
 • lisää energiaa
 • helpottaa särkyä mm. lihassärky, päänsärky
 • lisää kokonaisvaltaista hyvinvointia


Olen ns. uuden ajan energia/reikihoitaja, eli yhdistän asiakkaan tilanteen mukaan sekä reikienergiaa että muita hoitavia energioita. Haluan hoitaa jokaista asiakasta yksilönä ja kunkin omien tarpeiden mukaan. Keskustelemme ennen hoitoa mitä asiakas on juuri sillä hetkellä vailla, tai onko jokin tietty alue tai asia, mikä kaipaa erityisesti huomiota. Käyn hoidon aikana läpi kaikki kehon seitsemän päächakraa sekä muita kohtia, jotka koen tarpeelliseksi. Hoidan hyvin intuitiivisesti, eli hoidon aikana minulle saattaa nousta viestejä siitä, mitkä kohdat kehossa tarvitsevat erityisen paljon huomiota ja hoitoa. Reikihoito on samalla sekä ihana rentoutus että kokonaisvaltaisesti kehoa ja mieltä parantava hoito. Saatat kokea hoidon aikana erilaisia kehollisia tuntemuksia, mm. kihelmöintiä, pistelyä, lämpöä, viileyttä, painetta, pehmeyttä, puutumista jne. Mieleesi saattaa myös nousta erilaisia kuvia, ajatuksia, sanoja, muistoja tai mitä tahansa mielikuvia. Keskustelemme kokemuksistasi hoidon jälkeen. <3

Hoitotilani sijaitsee Lahdessa Kivistönmäellä. 

reikihuone.jpg

Hintaesimerkkejä:

 • Reikihoito 60min. (hoito 60min. + keskustelu 15min.) - 60e 
 • Reikihoito 45min. (hoito 45min. + keskustelu 15min.) - 45e
 • Kauko-reikihoito 30min. - 30e
   

 

Pääset varaamaan ajan omaan ihanaan rentoutushetkeen reikihoidon parissa alla olevan painikkeen kautta:

 

Ota yhteyttä info@jennikivikoski.fi jos haluat keskustella reikihoidoista tarkemmin!

reikivalo2.jpg