Sisäinen Kipinä

Elämäntapamuutos-valmennus

sisainen kipina5.jpg


Miltä kuulostaisi aloittaa elämäntapamuutos omaa sydäntäsi ja intuitiotasi kuunnellen? Miltä tuntuisi elää oman sydämesi ja sisimpäsi ohjauksessa? Miltä kuulostaa elämäntapamuutos-valmennus, missä lähdetään liikkeelle sinun sisimmästäsi, ajatuksistasi, tunteistasi ja siitä, miten nämä asiat vaikuttavat elämääsi sekä suhtautumiseesi itseesi ja peilikuvaasi? Valmennus, missä katsotaan suoraan sydämeesi ympärilläsi olevien kuorien sijaan?

Sinun sisälläsi on jo olemassa Kipinä. Minun tehtäväni on tämän valmennuksen avulla auttaa sinua saamaan siihen Kipinään lisää voimaa - kun Kipinään puhalletaan, se roihahtaa oikeiksi liekeiksi. <3

Tavoitteeni on opettaa sinut näkemään itsesi sellaisena kuin olet ja arvostamaan ja rakastamaan itseäsi jo tässä hetkessä. Haluan auttaa sinua ymmärtämään omaa sisintäsi ja sitä, mitä kehosi todella tarvitsee. Haluan auttaa sinua saamaan yhteyden sekä kehoosi että mieleesi ja näkemään niiden upean yhteistyön. Tavoitteeni on saada sinut oivaltamaan oman itsesi tärkeys, jotta haluat kohdella itseäsi rakkaudella. Jotta kaikki muutokset, mitä itsesi eteen teet, teet ne ymmärryksestä ja rakkaudesta itseäsi kohtaan. Ymmärrät, miksi teet näitä muutoksia, etkä vain tee niitä "koska on pakko".

Tämä valmennus on hyvin monipuolinen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tähtäävä. Valmennuksessa huomioidaan tasapuolisesti niin sydän, mieli kuin kehokin. Valmennuksen työkaluina ovat  life coaching, ravintovalmennus sekä jooga.

Tämä valmennus sopii erityisen hyvin sinulle, jos

 • Olet yrittänyt lukemattomia erilaisia laihdutustapoja ja dieettejä, mutta mikään ole auttanut - et joko ole päässyt edes alkuun, tai olet aina palannut takaisin vanhoihin tapoihisi ja lähtöpainoosi
 • Olet valmis kokeilemaan täysin uudenlaista lempeää ja intuitiivista lähestymistapaa elämänmuutokseesi
 • Olet aloittelija joogassa tai joogannut vasta hyvin vähän aikaa
 • Et erityisemmin pidä liikunnasta, mutta olet valmis kokeilemaan, miltä jooga sinusta tuntuisi
 • Olet kiinnostunut erityisesti kasvis/kala-painotteisesta ruokaohjeistuksesta
 • Olet kokonaisuudessasi Valmis uuteen <3
   

  Valmennuksen sisältö:
   

  • Alkukartoitus; mikä on tilanteesi juuri nyt, mihin haluat muutosta ja mikä on tavoitteesi. Alkukartoitus tapahtuu sekä videopuhelun että sähköpostien välityksellä.
    
  • Ruokapäiväkirjan pitäminen/ohjeistus sekä sen analysointi.
    
  • 3 x 60min henkilökohtainen valmennus Zoomin (videopuhelu) välityksellä. Ensimmäinen pidetään alkukartoituksen yhteydessä ja kaksi muuta valmennuksen keski- ja loppuvaiheilla.
    
  • Psyykkinen valmennus/ Life coaching: ilman tätä osa-aluetta elämäntapamuutos on mahdoton toteuttaa. Valmennus sisältää useita harjoituksia ja tehtäviä (sekä visualisointi/mielikuva- että kirjoitusharjoituksia), joiden avulla pääset prosessoimaan omaa elämääsi ja ajatuksiasi. Lähdemme liikkeelle siitä, kuka sinä olet tässä hetkessä, mitä hyvinvointi sinulle tarkoittaa ja mitkä ovat omia arvojasi sekä sinulle tärkeitä asioita elämässä. Käsittelemme uskomuksiasi, jotka vaikuttavat elämässäsi. Saat paljon työkaluja käsitellä ja oivaltaa sisäistä maailmaasi. Saat keinoja purkaa turhia ja vahingollisia asioita pois elämästäsi.
    
  • Ihania rentoutusharjoituksia, joiden avulla onnistut pysähtymään ja rentoutumaan täysin hektisen arjen keskellä.
    
  • Herkullisia ruokaohjeita ja vinkkejä, jotka helpottavat elämääsi ja arkeasi. Sinulle sopivan syömisen rakentaminen ateriarytmistä annoksiin.
    
  • Useita erilaisia joogavideoita, joiden avulla pääset lempeällä tavalla kiinni kehosi liikuttamiseen ja venyttelyyn. Saat näiden videoiden avulla energian virtaamaan kehossasi aivan uudella tavalla, mikä vaikuttaa suoraan mm. aineenvaihduntaasi puhumattakaan virkistyneestä olotilastasi.
    
  • Minun tuki ja kannustus koko valmennuksen ajan.
  sisainen kipina8.jpg


  Valmennuksen aiheita ja teemoja:

  • Kuka sinä olet juuri nyt - alkutilanne
  • Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja sen osa-alueet
  • Omat arvot
  • Syöminen - milloin siitä tuli niin vaikeaa? 
  • Läsnäolo ja onnellisuus
  • Rentoutuminen, meditointi
  • Ajan hallinta
  • Itsensä rakastaminen ja hyväksyminen, minäkuva, itsetunto. Oletko itsesi paras ystävä?
  • Ohjaudutko sisältä- vai ulkoapäin
  • Oma sisäinen lapsi
  • Uskomukset
  • Pelot - ohjaudutko luottamuksesta vai pelosta käsin?
  • Omat rajat
  • Anteeksianto ja irtipäästäminen
  • Omat menestystekijät
  • Kiitollisuus, unelmaminä, omat unelmat
    

  Valmennus kestää 12 viikkoa. Tämä siksi, että elämäntapamuutokset vaatii aikaa. Todellisuudessa 12 viikkoa on vain pieni hitunen siitä kokonaisuudesta, mitä kaikki tämä muutos vaatii. Olen toki jatkossakin mielelläni apunasi ja tukenasi, jos koet sitä tarvitsevasi vielä tämän valmennuksen jälkeen. <3 Koen kuitenkin, että 12 viikossa me pystymme käymään läpi todella kattavasti asioita, mitkä vaikuttavat sinun kykyysi seistä vahvasti omassa voimassasi ja toimia itsenäisesti, vahvana naisena, rakkaudesta käsin.

  Huomasit varmasti, että tämä valmennus kestää joulun yli - heräsikö ajatus että "miten minun silloin käy"? Usko pois - oikein hyvin. <3 Se, että tämä valmennus kestää joulun ja vielä uudenkin vuoden yli, on vain HYVÄ asia. Olet käynyt tätä valmennusta jouluun mennessä 6 viikkoa, joten sinulla on siinä vaiheessa jo roppa kaupalla työkaluja selvitä notkuvista joulupöydistä ilman, että syöt itsesi niin ähkyyn, ettet juurikaan liiku enää syömisen jälkeen. Tämä valmennus ei myöskään opeta sinua kiduttamaan itseäsi tai kieltäytymään kaikista herkuista - tämä valmennus opettaa sinut ymmärtämään syömiskäyttäytymistäsi, hallitsemaan sitä ja syömään kohtuudella. Sinulla on siis lupa nauttia joulupöydän antimista, välipäivien rentoutumisesta ja uuden vuoden juhlista. Elämässä pitää olla MYÖS juhlaa ja hauskanpitoa!!

  Saat jokaisen valmennusviikon maanantaina viikon materiaalit sähköpostiisi. Tämän lisäksi pidämme yhteyttä sekä sähköpostitse/ jonkin muun viestikanavan kautta että videotapaamisten kautta.

  Ensimmäiset valmennukset lähtee liikkeelle maanantaina 13.11. Siitä eteenpäin valmennus on aloitettavissa milloin tahansa (aloitus aina maanantaina)!

  Oletko jo valmis lähtemään tälle upealle matkalle kohti sisälläsi olevaa todellista minääsi?

  sisainen kipina6.jpg

  Valmennuksen hinta on 329e. Voit halutessasi maksaa sen osissa 3 x 110e.


  Voit ostaa valmennuksen itsellesi alla olevan painikkeen kautta:


  Jos haluat maksaa valmennuksen osissa, ota minuun yhteyttä info@jennikivikoski.fi! <3

   

  Minusta
   

  Olen 38-vuotias Lahdessa asuva life coach, joogaopettaja ja pian valmistuva ravintovalmentaja. Olen toki paljon muutakin kuin nämä tittelit: olen vahvasti unelmiin, iloon, onnellisuuteen, elämän taikaan ja satuihin uskova "ikuinen lapsi", joka näkee mahdollisuuksia joka puolella. Oma tieni hyvinvoinnin pariin lähti liikkeelle niinkin hassusti kuin omien koirieni kautta: käydessäni noin kuusi vuotta sitten eläinten luontaishoitaja-koulutuksen, heräsin pohtimaan ensimmäistä kertaa ihan uudella tavalla myös omaa hyvinvointiani ja sitä, miten ravitsen omaa kehoani, vai ravitsenko. Tämän jälkeen elämääni tuli jooga joka vei minut lopullisesti omalle elämäntehtäväni polulleni. Seuraava askel oli lähteä life coach-koulutukseen tuntiessani halua päästä auttamaan ihmisiä vielä syvemmin ja paremmin, kuin mitä pystyin joogaopettajana tekemään. Ravintovalmentajan koulutus on aikalailla kirsikka tämän oman hyvinvointi-kakkuni päälle! :)

  Jotta olen voinut kulkea täysin sydämeni ohjauksessa ja omaa sisintäni kuunnellen, olen joutunut jättämään tiettyjä asioita ja ihmisiä taakseni ja astumaan rohkeasti täysin uuteen elämään. Vaikka tämä matka on ollut haastava, olen pystynyt seisomaan vahvasti omien päätösteni takana, sillä olen kokoajan ymmärtänyt niiden olevan oman sydämeni kautta tehtyjä päätöksiä ja koen, että niin tehden en voi koskaan kulkea väärään suuntaan. Uskon todella että kaikki on mahdollista tässä elämässä, mutta samalla ymmärrän, että tämä on matka, mikä pitää sisällään myös roppakaupalla erilaisia oppiläksyjä; niiden tarkoitus on aina ja ikuisesti kasvattaa meitä, tehdä meistä entistä vahvempia, viisaampia ja nöyrempiä tätä upeaa elämää kohtaan.

  jepa2.jpg


  Yksi tärkeimmistä asioista, joita haluan tuoda oman työni kautta esiin, on lempeys ja armollisuus omaa itseään kohtaan. Olen henkilökohtaisesti kokenut miltä tuntuu katsoa itseään peilistä ja nähdä vain korjattavaa. Sittemmin olen myös kokenut sen miltä tuntuu katsoa itseään peilistä ja tuntea silkkaa rakkautta. Tämän kaiken johdosta aihe on minulle erittäin lähellä sydäntä. Elämäntapamuutokset voi toteuttaa itseään rakastaen ja kuunnellen - tällöin muutos tapahtuu juuri oikeassa tahdissa ja on varmemmin pysyvää. 

  Koulutukseni:

  • LCF Life Coach, Valmentamo
  • Ravintovalmentaja (11/17) Trainer4You
  • Seasonalyoga opettaja, Wellness & Balance Finland
  • Flow- ja yinjooga opettaja, Satu Tuomela Dynamics
  • Terapeuttisen joogan kursseja, Chi Therapeutics
  • Yinjooga opettaja, Chi Therapeutics
  • Eläinten luontaishoitaja, Kokonaisvaltainen hyvinvointikeskus Siqri


  Jos sinulle tulee mieleen mitä tahansa kysyttävää tähän valmennukseen liittyen, Otathan rohkeasti yhteyttä info@jennikivikoski.fi! <3