Sisäinen Kipinä

Elämäntapamuutos-valmennus

sisainen kipina6.jpg


Miltä kuulostaisi aloittaa elämäntapamuutos omaa sydäntäsi ja intuitiotasi kuunnellen? Miltä tuntuisi elää oman sydämesi ja sisimpäsi ohjauksessa? Miltä kuulostaa elämäntapamuutos-valmennus, missä lähdetään liikkeelle sinun sisimmästäsi, ajatuksistasi, tunteistasi ja siitä, miten nämä asiat vaikuttavat elämääsi sekä suhtautumiseesi itseesi ja peilikuvaasi? Valmennus, missä katsotaan suoraan sydämeesi ympärilläsi olevien kuorien sijaan?

Sinun sisälläsi on jo olemassa Kipinä. Minun tehtäväni on tämän valmennuksen avulla auttaa sinua saamaan siihen Kipinään lisää voimaa ja happea, jotta se voi roihahtaa oikeiksi liekeiksi! 

Tavoitteeni on auttaa sinut näkemään itsesi sellaisena kuin olet ja arvostamaan ja rakastamaan itseäsi jo tässä hetkessä. Haluan auttaa sinua ymmärtämään omaa sisintäsi ja sitä, mitä kehosi todella tarvitsee. Haluan auttaa sinua saamaan yhteyden sekä kehoosi että mieleesi ja näkemään niiden upean yhteistyön. Tavoitteeni on saada sinut oivaltamaan oman itsesi tärkeys, jotta haluat kohdella itseäsi rakkaudella. Jotta kaikki muutokset, mitä itsesi eteen teet, teet ne ymmärryksestä ja rakkaudesta itseäsi kohtaan. Ymmärrät, miksi teet näitä muutoksia, etkä vain tee niitä "koska on pakko".

Tämä valmennus on hyvin monipuolinen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tähtäävä. Valmennuksessa huomioidaan tasapuolisesti niin sydän, mieli kuin kehokin. Valmennuksen työkaluina ovat  life coaching, ravintovalmennus sekä jooga.

Tämä valmennus sopii erityisen hyvin sinulle, jos
 

 • Olet yrittänyt lukemattomia erilaisia laihdutustapoja ja dieettejä, mutta mikään ei ole auttanut - et joko ole päässyt edes alkuun, tai olet aina palannut takaisin vanhoihin tapoihisi ja lähtöpainoosi
 • Olet valmis unohtamaan tarkat mittaukset, laskemiset, taulukot ja tiukat ruokavaliot
 • Olet valmis kokeilemaan täysin uudenlaista lempeää ja intuitiivista lähestymistapaa elämänmuutoksessasi
 • Olet kiinnostunut paneutumaan henkiseen hyvinvointiisi, ajatuksiisi ja uskomuksiisi - kaikkiin niihin asioihin, mitkä vaikuttavat siihen, millaiset elämäntapasi ovat tässä hetkessä
 • Olet valmis lähtemään avoimin mielin kokeilemaan, millaisia tuloksia tulet saamaan yhdistämällä niin henkisen puolen (jooga, henkinen valmennus sekä reikienergia) kuin fyysisen puolen (jooga, muu liikunta, ravinto)
 • Olet aloittelija joogassa tai joogannut vasta hyvin vähän aikaa - et välttämättä erityisemmin pidä liikunnasta, mutta olet valmis kokeilemaan, miltä jooga sinusta tuntuisi
 • Olet kiinnostunut erityisesti kasvis/kala-painotteisesta ruokaohjeistuksesta
 • Olet kokonaisuudessasi Valmis uuteen <3


Tämä valmennus ei sovi sinulle, jos
 

 • Haluat valmiin ruokavalion/diettiohjelman, mitä haluat noudattaa päivästä toiseen
 • Haluat laskea, punnita ja taulukoida kaiken syömäsi
 • Olet aktiiviliikkuja/urheilija
 • Olet innokas lihansyöjä ja haluat valmennuksen sisältävän lihaa
 • Odotat pysyviä tuloksia muutamassa viikossa

 

Valmennuksen sisältö:
 

 • Alkukartoitus; mikä on tilanteesi juuri nyt, mihin haluat muutosta ja mikä on tavoitteesi. Alkukartoitus tapahtuu sekä videopuhelun että sähköpostien välityksellä.
   
 • Ruokapäiväkirjan pitäminen/ohjeistus sekä sen analysointi.
   
 • 3 x 60min. henkilökohtainen valmennus Zoomin (videopuhelu) välityksellä tai livenä, jos asut Lahdessa tai lähiseudulla. Ensimmäinen pidetään alkukartoituksen yhteydessä ja kaksi muuta valmennuksen keski- ja loppuvaiheilla.
   
 • Psyykkinen valmennus/ Life coaching: ilman tätä osa-aluetta elämäntapamuutosta on mahdoton toteuttaa. Valmennus sisältää useita harjoituksia ja tehtäviä (sekä visualisointi/mielikuva- että kirjoitusharjoituksia), joiden avulla pääset prosessoimaan omaa elämääsi ja ajatuksiasi. Lähdemme liikkeelle siitä, kuka sinä olet tässä hetkessä, mitä hyvinvointi sinulle tarkoittaa ja mitkä ovat omia arvojasi sekä sinulle tärkeitä asioita elämässä. Käsittelemme uskomuksiasi, jotka vaikuttavat elämässäsi. Saat paljon työkaluja käsitellä ja oivaltaa sisäistä maailmaasi. Saat keinoja purkaa turhia ja vahingollisia asioita pois elämästäsi.
   
 • Ihania rentoutusharjoituksia, joiden avulla onnistut pysähtymään ja rentoutumaan täysin hektisen arjen keskellä. Jos olet jatkuvasti kireässä stressitilassa, kehosi ei pysty toimimaan niin kuin sen pitäisi. Rentoutusharjoitukset auttavat sinua päästämään edes pieneksi hetkeksi irti kaikesta suorittamisesta, jolloin voit antaa sekä mielesi että kehosi rentoutua täysin. <3
   
 • 3 x 30min. Reikihoito etänä, jolloin pääset rentoutumaan täysin puoleksi tunniksi ihanan energiahoidon parissa. Käyn hoidon aikana kaikki seitsemän päächakraasi läpi ja energisoin hoidon kautta koko kehoasi. Hoidosta on paljon hyötyä mm. silloin, jos kehossasi on ns. tukoksia, kipukohtia tai muuta epätasapainotilaa - hoidon kautta on mahdollista saada  avattua näitä tukoksia ja hoitava energia virtaamaan myös kipukohdissa. Keskustelemme kokemuksistasi hoidon jälkeen.
   
 • Herkullisia kasvisruokaohjeita ja vinkkejä, jotka helpottavat elämääsi ja arkeasi. Huom! En tule tekemään sinulle tarkkaa ruokavaliota/ruokalistaa, jota sinun pitäisi noudattaa tarkkaan. Pääset opettelemaan valmennuksen aikana hallitsemaan syömisiäsi itse ja se onnistuu vain silloin, kun otat itse vastuun syömisestäsi alusta alkaen. Autan sinua kuitenkin koostamaan itsellesi sopivia kasvis/kalaruoka-annoksia.
   
 • Useita erilaisia joogavideoita, joiden avulla pääset lempeällä tavalla kiinni kehosi liikuttamiseen ja venyttelyyn. Saat näiden videoiden avulla energian virtaamaan kehossasi aivan uudella tavalla, mikä vaikuttaa suoraan mm. aineenvaihduntaasi puhumattakaan virkistyneestä olotilastasi.
   
 • Minun tuki ja kannustus koko valmennuksen ajan
sisainen kipina8.jpg


Valmennuksen aiheita ja teemoja:

 • Kuka sinä olet juuri nyt - alkutilanne
 • Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja sen osa-alueet
 • Omat arvot
 • Syöminen - mitä se sinulle tarkoittaa?
 • Motivaatio ja tavoitteet 
 • Läsnäolo ja onnellisuus
 • Rentoutuminen, meditointi
 • Ajan hallinta
 • Itsensä rakastaminen ja hyväksyminen, minäkuva, itsetunto. Oletko itsesi paras ystävä?
 • Ohjaudutko sisältä- vai ulkoapäin
 • Oma sisäinen lapsi
 • Uskomukset
 • Pelot - ohjaudutko luottamuksesta vai pelosta käsin?
 • Omat rajat
 • Anteeksianto ja irtipäästäminen
 • Omat menestystekijät
 • Kiitollisuus, unelmaminä, omat unelmatTämä valmennus ei siis ole vain parempaan syömiseen tai painon pudotukseen tähtäävä. Tämä valmennus auttaa sinua näkemään ydinminäsi, sydämesi ja sisäisen viisautesi. Tämä valmennus auttaa sinua oivaltamaan, miten upea, voimakas, kaunis ja ainutlaatuinen nainen sinä olet. Tämä valmennus auttaa sinua näkemään oman voimasi, potentiaalisi ja osaamisesi. Saat valmennuksen aikana ison kasan työkaluja käsitellä niin ajatuksiasi, historiaasi, uskomuksiasi sekä toimintatapojasi.


Valmennuksen työkalut:
 

Visualisointi- ja rentoutusharjoitukset: näiden videoiden avulla pääset rentoutumaan hetkeksi täysin. Lisäksi pääset sukeltamaan omaan mielikuvitukseesi, katsomaan sisimpääsi ja kuuntelemaan millaisia viestejä sieltä nousee. Kun pysähdyt ja hiljennyt, annat samalla tilaa ajatuksillesi ja sisimpäsi viesteille nousta tietoisuuteesi. Näiden harjoitusten tarkoitus on avata sinulle sisälläsi olevaa tietoa, viisautta ja voimaa. 

Kirjoitus- ja piirtämisharjoitukset: myös kirjoittamalla opimme ja oivallamme paljon asioita. Kirjoittamisen kautta avaudut uudella tavalla ja päästäessäsi asioita itsestäsi ulos paperille, voit samalla oivaltaa paljon uusia asioita itsestäsi ja elämästäsi. Kirjoittaminen tekee asioista myös konkreettisempia ja näkyvämpiä. Kun näet asiat kirjoitettuna edessäsi, ne usein näyttäytyy selkeämmässä ja paremmin ymmärrettävässä muodossa, kuin vain omassa mielessäsi pohtien.

Ravinto: Käymme valmennuksen alussa läpi nykyiset ruokailutottumuksesi. Paneudumme siihen, mitä ravinto sinulle tarkoittaa ja millaisia ajatuksia, tunteita ja uskomuksia se saa sinussa aikaiseksi. Tämän jälkeen lähdemme tekemään muutoksia kohti parempia syömistottumuksia askel kerrallaan. Tämä ei ole pikadieetti, missä kielletään kaikki herkut ja missä lasketaan kalorit ja punnitaan ruoat. Tämä valmennus opettaa sinut syömään ravitsevaa, terveellisempää ruokaa juuri sinulle sopivalla tavalla. 

Valmennus sisältää helppoja ja yksinkertaisia reseptejä, vinkkejä ja ravintotietoutta. Saat käyttöösi nopeasti ja helposti valmistettavien, terveellisten mutta samalla myös herkullisten kasvisruokien ohjeita. Tarkoitus on sekä auttaa sinua valmistamaan mahdollisimman vaivattomasti ravitsevaa ruokaa, että näyttää, miten helppoa on tehdä itselleen maistuvaa kasvisruokaa. Nämä reseptit soveltuvat hyvin jokapäiväiseen arkeen! Ohjeissa mukana monipuolisesti lakto-ovo kasvisruokia sekä täysin vegaanisia annoksia.

Jooga: Saat käyttöösi useita videoita, joiden pituudet on noin 10-30min. Ne sisältävät lempeää yangia, flowta, yinjoogaa sekä hengitysharjoituksia. Harjoituksissa on vahvasti mukana lempeys itseään kohtaan. Pääset näiden lyhyiden videoiden avulle helposti kiinni säännölliseen joogan harjoittamiseen ja saat nähdä, miten jo nämä lyhyet harjoitukset auttavat sinua voimaan paremmin. Videot ovat helppoja ja yksinkertaisia, matalan kynnyksen joogaharjoituksia, eli ne sopivat erityisen hyvin vähän jooganneille sekä myös täysin aloittelijoille. Jos siis olet jo edistynyt joogi, tämä kurssi ei välttämättä sovellu sinulle. :)

Videot ovat keskimäärin noin 10-15min. pituisia. Kirjoitusharjoituksiin voit halutessasi käyttää juuri niin kauan tai vähän aikaa kun siinä hetkessä haluat. Suosittelen kuitenkin lämmöllä varaamaan niihin aikaa puolisen tuntia. Joskus kuitenkin jopa vartti voi riittää. :)

Valmennus kestää 12 viikkoa. Tämä siksi, että elämäntapamuutokset vaatii aikaa. Todellisuudessa 12 viikkoa on vain pieni hitunen siitä kokonaisuudesta, mitä kaikki tämä muutos vaatii. Olen toki jatkossakin mielelläni apunasi ja tukenasi, jos koet sitä tarvitsevasi vielä tämän valmennuksen jälkeen. <3 Koen kuitenkin, että 12 viikossa me pystymme käymään läpi todella kattavasti asioita, mitkä vaikuttavat sinun kykyysi seistä vahvasti omassa voimassasi ja toimia itsenäisesti, vahvana naisena, rakkaudesta käsin.

Jos aloitat valmennuksen nyt, se kestää joulun yli. Herättääkö tämä sinussa ajatuksen, että "miten minun silloin käy"? Usko pois - oikein hyvin. <3 Se, että tämä valmennus kestää joulun ja vielä uuden vuodenkin yli, on vain hyvä asia. Saat valmennuksessa käyttöösi hyviä työkaluja työstää ajatuksiasi, mielitekojasi ja syömiskäyttäytymistäsi, joten sinulla on hyviä keinoja selvitä notkuvien ruokapöytien keskellä. Tämä valmennus ei myöskään opeta sinua kiduttamaan itseäsi tai kieltäytymään kaikista herkuista - tämä valmennus opettaa sinut ymmärtämään syömiskäyttäytymistäsi, hallitsemaan sitä ja syömään kohtuudella. Sinulla on siis lupa nauttia joulupöydän antimista, välipäivien rentoutumisesta ja uuden vuoden juhlista. Elämässä pitää olla MYÖS juhlaa ja hauskanpitoa!!

Saat jokaisen valmennusviikon maanantaina viikon materiaalit sähköpostiisi. Tämän lisäksi pidämme yhteyttä sekä sähköpostitse/ jonkin muun viestikanavan kautta, että videopuhelujen välityksellä. 
 

Oletko valmis lähtemään tälle upealle matkalle kohti sisäisen kipinäsi sytyttämistä ja todellista minääsi?

sisainen kipina9.jpg


Voit maksaa valmennuksen kolmessa osassa 4 viikon välein, jolloin hinta on 3 x 130e. Mikäli haluat maksaa koko summan kerralla, valmennuksen hinta on 350e.
 

***Huom! Maksaessasi valmennuksen osissa, sitoudut suorittamaan osamaksut seuraavalla tavalla: ensimmäinen osa maksetaan ennen valmennuksen alkua, toinen osa viidennen viikon maanantaina sekä kolmas osa yhdeksännen viikon maanantaina.***
 

Voit maksaa valmennuksen ensimmäisen maksuerän täällä:
 

Halutesasi maksaa valmennuksen kerralla, ota minuun yhteyttä info@jennikivikoski.fi!

*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *

Minusta
 

Olen 38-vuotias Lahdessa asuva life coach, joogaopettaja, ravintovalmentaja ja reikihoitaja. Olen toki paljon muutakin kuin nämä tittelit: olen vahvasti unelmiin, iloon, onnellisuuteen, elämän taikaan ja satuihin uskova "ikuinen lapsi", joka näkee mahdollisuuksia joka puolella. Oma tieni hyvinvoinnin pariin lähti liikkeelle niinkin hassusti kuin omien koirieni kautta: käydessäni noin kuusi vuotta sitten eläinten luontaishoitaja-koulutuksen, heräsin pohtimaan ensimmäistä kertaa ihan uudella tavalla myös omaa hyvinvointiani ja sitä, miten ravitsen omaa kehoani, vai ravitsenko. Tämän jälkeen elämääni tuli jooga joka vei minut lopullisesti omalle elämäntehtäväni polulleni. Seuraava askel oli lähteä life coach-koulutukseen tuntiessani halua päästä auttamaan ihmisiä vielä syvemmin ja paremmin, kuin mitä pystyin joogaopettajana tekemään. Ravintovalmentajan koulutus on aikalailla kirsikka tämän oman hyvinvointi-kakkuni päälle! :)

Jotta olen voinut kulkea täysin sydämeni ohjauksessa ja omaa sisintäni kuunnellen, olen joutunut jättämään tiettyjä asioita ja ihmisiä taakseni ja astumaan rohkeasti täysin uuteen elämään. Vaikka tämä matka on ollut haastava, olen pystynyt seisomaan vahvasti omien päätösteni takana, sillä olen kokoajan ymmärtänyt niiden olevan oman sydämeni kautta tehtyjä päätöksiä ja koen, että niin tehden en voi koskaan kulkea väärään suuntaan. Uskon todella että kaikki on mahdollista tässä elämässä, mutta samalla ymmärrän, että tämä on matka, mikä pitää sisällään myös roppakaupalla erilaisia oppiläksyjä; niiden tarkoitus on aina ja ikuisesti kasvattaa meitä, tehdä meistä entistä vahvempia, viisaampia ja nöyrempiä tätä upeaa elämää kohtaan.

jepa2.jpg


Yksi tärkeimmistä asioista, joita haluan tuoda oman työni kautta esiin, on lempeys ja armollisuus omaa itseään kohtaan. Olen henkilökohtaisesti kokenut miltä tuntuu katsoa itseään peilistä ja nähdä vain korjattavaa. Sittemmin olen myös kokenut sen miltä tuntuu katsoa itseään peilistä ja tuntea silkkaa rakkautta. Tämän kaiken johdosta aihe on minulle erittäin lähellä sydäntä. Elämäntapamuutokset voi toteuttaa itseään rakastaen ja kuunnellen - tällöin muutos tapahtuu juuri oikeassa tahdissa ja on varmemmin pysyvää. 

Koulutukseni:

 • LCF Life Coach, Valmentamo
 • Ravintovalmentaja (11/17) Trainer4You
 • Seasonalyoga opettaja, Wellness & Balance Finland
 • Flow- ja yinjooga opettaja, Satu Tuomela Dynamics
 • Terapeuttisen joogan kursseja, Chi Therapeutics
 • Yinjooga opettaja, Chi Therapeutics
 • Reikihoitaja
 • Eläinten luontaishoitaja, Kokonaisvaltainen hyvinvointikeskus Siqri


Jos sinulle tulee mieleen mitä tahansa kysyttävää tähän valmennukseen liittyen, Otathan rohkeasti yhteyttä info@jennikivikoski.fi! <3