Tietosuojarekisteri

 
 

Jennikivikoski.fi-sivusto on Tmi My Wildheartbeatin (myöhemmin yritys) ylläpitämä sivusto, jolle kerätään seuraavia rekistereitä: Verkkovalmennukseen osallistujat sekä joogatunneille ja energiahoitoihin osallistujat.

Rekisterin ylläpitäjä

My Wildheartbeat, Y-tunnus 1968985-6

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Sähköpostilistan rekisteri koostuu jennikivikoski.fi –sivuston sekä erilaisten tuotteiden ostamisen kautta postituslistalle liittyneistä henkilöistä. Rekisteröityneiden henkilötietoja käytetään yrityksen ja asiakkaiden välisen asiakassuhteen hallintaan ja ylläpitoon. Verkkovalmennuksen ostaneille lähetetään sähköpostitse valmennuksen materiaalit. Joogatunneille ja energiahoitoihin ilmoittautuneisiin otetaan yhteyttä mm. mahdollisten peruuntumisten johdosta.

Rekisterin sisältö

Rekisteriin kerätään seuraavia tietoja: Etunimi, sukunimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. 

Henkilötietojen luovuttaminen

Rekistereihin kerättyjä tietoja ei luovuteta jennikivikoski.fi -sivuston tai Avoinna24-palvelun ulkopuolelle markkinointi,- myynti-, mielipide- tai markkinatutkimustarkoituksiin. Henkilötietoja voidaan kuitenkin luovuttaa Suomen lakien mukaisesti viranomaisille niin pyydettäessä. Rekisteri on tallennettu tietojärjestelmään ja ne on suojattu ja sijoitettu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin.

Tietojen tarkistaminen

Yritys ei tarkista jäsenen antamien henkilötietojen oikeellisuutta.  Jäsen voi muuttaa, täydentää ja poistaa asiakastietojaan Avoinna24-palvelun kautta. Palvelun käyttöä koskevat tiedot eivät ole jäsenten käytettävissä. Rekisterin ylläpitoon tarvittavat tiedot poistetaan jäsenen tunnistetiedoista sen jälkeen, kun niiden säilyttäminen ei ole enää tarpeellista.

Rekisterin tietolähteet

Henkilötiedot saadaan, kun henkilö  ostaa verkkosivujen kautta jonkin yrityksen tuotteen tai ilmoittautuu joogatunneille tai energiahoitoihin Avoinna24-palvelun kautta.

Linkit kolmansien osapuolien verkkosivuille

Verkkovalmennukset voivat sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille. Linkitetyt verkkosivustot eivät ole yrityksen hallinnassa, eikä se vastaa kolmansien osapuolten verkkosivustojen sisällöstä tai verkkosivustojen sisältämistä linkeistä.

Jos henkilö siirtyy linkitetylle verkkosivustolle, hänen tulee tutustua kyseisen verkkosivuston yksityisyydensuojaperiaatteisiin, evästeiden keruutietoihin ja muihin sovellettaviin käyttöehtoihin itse.

Lisätietoja

Rekisteriin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä sähköpostilla info@jennikivikoski.fi

Rekisteriseloste päivitetty 25.5.2018