Vapauta oma voimasi

Verkkovalmennus

 

vovvalmennus.jpg

Vuoden pimeimmän ajan ollessa edessämme kaipaamme elämäämme erityisen paljon valoa, lämpöä, mielihyvää, onnellisuutta ja rentoutumista. Voimamme saattavat olla koetuksella ja energiamme vähissä yrittäessämme suoriutua ja selviytyä arjen ja kiireiden keskellä. Sen sijaan että laitamme itsemme entistä kovemmille kierroksille, talvi enteilee teemaltaan enemmänkin rauhoittumista, hiljentämistä, hengittämistä ja itseensä keskittymistä. 

Miltä kuulostaisi verkkovalmennus, mikä mahdollistaa sinulle vain ja ainoastaan itseesi keskittymisen? Mikä tuo eteesi säännöllisesti tilaisuuden pysähtyä ja rentoutua? Mikä tarjoaa avaimia ja työkaluja käsitellä oman arkesi erilaisia tilanteita paremmin? Mikä lisää ymmärrystä omaan itseesi sekä auttaa sinua oivaltamaan omaa sisintäsi paremmin?

Olisiko ihanaa laittaa puhelin hetkeksi äänettömälle tai sanoa lempeästi puolisollesi/lapsillesi "en ole hetkeen tavattavissa" ja sulkeutua omaan rauhalliseen tilaan ollaksesi läsnä vain itsellesi? Olisiko tämä jotain sellaista, mitä olet juuri nyt vailla?

vovuusi2.jpg


Vapauta oma voimasi-valmennus on 7 viikon lempeä, hyväksyvä, rauhaa omaan mieleen lisäävä mutta samalla voimaannuttava matka omaan sisimpääsi. Pääset käymään hyvin laajasti läpi oman elämäsi eri osa-alueita. Lähdemme liikkeelle siitä, kuka sinä olet juuri tässä hetkessä ja millainen tilanteesi on juuri nyt. Siitä siirrymme hiljalleen käsittelemään erilaisia aiheita, jotka vaikuttavat hyvin oleellisesti jokaiseen päivääsi ja siihen, miten katselet tätä maailmaa. Pääset sukeltamaan erilaisten monipuolisten harjoitusten kautta omaan mieleesi ja ajatuksiisi ja näkemään, miten mm. erilaiset uskomukset ohjaavat sinua elämässäsi. Pääset purkamaan ja poistamaan itsestäsi niitä asioita, joita et enää halua kantaa mukanasi, sekä valmennuksen loppua kohti saat mahdollisuuden oivaltaa oman osaamisesi ja potentiaalisi ja valjastaa kaiken sen voiman käyttöösi.  

Tämä valmennus on sinulle jos

 • Ymmärrät oman hyvinvointisi tärkeyden ja olet vihdoin valmis antamaan itsellesi ansaitsemaasi omaa aikaa sekä pysähtymisen ja rentoutumisen hetkiä
 • Kaipaat työkaluja omien ajatustesi ja sisäisen maailmasi käsittelyyn
 • Haluat vahvistaa oman sisäisen viisautesi ja intuitiosi ääntä
 • Haluat rohkeutta elää oman sydämesi ohjauksessa
 • Olet valmis käsittelemään sisimmästäsi nousevia asioita - myös niitä jotka haastavat sinua
 • Haluat oppia rakastamaan itseäsi juuri sellaisena kuin olet
 • Olet vihdoin valmis astumaan omaan voimaasi <3

 

Pääset käsittelemään jokaisen viikon aikana erilaisia aiheita:

1. Viikko:

 • Elämäntilanteen kartoitus: missä olet juuri nyt? Kuka Sinä olet juuri tässä hetkessä? Mihin asioihin haluat muutosta?
 • Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja sen osa-alueet: mitä hyvinvointi tarkoittaa? Mitä osa-alueita se pitää sisällään? Miten voit vaikuttaa omaan hyvinvointiisi?
 • Omat arvot: elätkö arvojesi mukaista elämää? Mitä omien arvojen vaaliminen tarkoittaa? Osaatko ihailla myös itseäsi?

2. Viikko:

 • Läsnäolo: mitä läsnäolo tarkoittaa? Miten voit lisätä sitä elämääsi?
 • Onnellisuus: mitä on olla onnellinen? Mistä asioista onnellisuus koostuu?
 • Ajanhallinta: mm. aikavarkaat omassa arjessasi, ajan uskomukset, mihin voit vaikuttaa omassa ajan käytössäsi, oman ajan käytön järkeistäminen
   

3. Viikko:

 • Minäkuva: Mitä näet kun katsot peiliin? Oletko itsesi ystävä vai vihollinen?
 • Itsetunto: miten olla ylpeä ja onnellinen itsestään juuri sellaisena kuin on?
 • Itsensä hyväksyminen ja rakastaminen: onko se helppoa ja itsestäänselvää, vai haastavaa?


4. Viikko:

 • Uskomukset: mitä ne ovat? Kannatko sinä niitä mukanasi? Miten voit erottaa uskomukset omasta totuudestasi?
 • Omat rajat: miten määrittelet omat rajasi?
 • Pelko: mitä asioita pelkäät elämässäsi? Teetkö päätökset pelossa vai luottamuksessa? Miten voittaa omat pelot?


5. Viikko:

 • Anteeksianto: mitä anteeksianto tarkoittaa juuri sinulle? Miten voisit antaa anteeksi ja miten se sinua hyödyttää?
 • Ikävistä tunteista vapautuminen
 • Irtipäästäminen: kumpi vie sinua eteenpäin, kiinni pitäminen vai irtipäästö?
   

6. Viikko:

 • Kiitollisuus: miten voit lisätä kiitollisuutta arkeesi?
 • Omat menestystekijäsi: miten voit nähdä oman osaamisesi, taitosi ja lahjasi entistä paremmin? Miten kokemuksesi vaikuttavat siihen, kuka olet juuri tässä hetkessä?
 • Mikä on sinun elämäntehtäväsi?


7. Viikko:

 • Luovuus: miten tuoda sitä esiin juuri sinun tavallasi?
 • Sinun tavoitteet: miten kirkastaa ne ja lähteä niitä kohti?
 • Unelmat: mistä sinä unelmoit? Miten saada unelmat eteenpäin universumille?
 • Unelmakartat: miten ne voivat auttaa sinua eteenpäin?

 

notebookhyvä.jpg


Valmennus koostuu erilaisista harjoituksista, tehtävistä ja videoista. Harjoituksia pääset tekemään sekä videoita kuuntelemalla että kirjoitusharjoituksia tekemällä. Käsiteltävästä teemasta riippuen sisältöä tulee myös muun informaation muodossa. Saat jokaisella viikolla teemasta riippuen 2-3 kirjoitus- tai piirtämisharjoitusta sekä visualisointivideota. Lisäksi saat 1-2 joogavideota jokaisella viikolla fyysisen hyvinvointisi tueksi.

Visualisointi- ja rentoutusharjoitukset: näiden videoiden avulla pääset rentoutumaan hetkeksi täysin. Lisäksi pääset sukeltamaan omaan mielikuvitukseesi, katsomaan sisimpääsi ja kuuntelemaan millaisia viestejä sieltä nousee. Kun pysähdyt ja hiljennyt, annat samalla tilaa ajatuksillesi ja sisimpäsi viesteille nousta tietoisuuteesi. Näiden harjoitusten tarkoitus on avata sinulle sisälläsi olevaa tietoa, viisautta ja voimaa. 

Kirjoitus- ja piirtämisharjoitukset: myös kirjoittamalla opimme ja oivallamme paljon asioita. Kirjoittamisen kautta avaudut uudella tavalla ja päästäessäsi asioita itsestäsi ulos paperille, voit samalla oivaltaa paljon uusia asioita itsestäsi ja elämästäsi. Kirjoittaminen tekee asioista myös konkreettisempia ja näkyvämpiä. Kun näet asiat kirjoitettuna edessäsi, ne usein näyttäytyvät selkeämmässä ja paremmin ymmärrettävässä muodossa, kuin vain omassa mielessäsi pohtien.

Joogavideot: saat käyttöösi videoita joiden pituudet on alkaen 10-15min. Ne sisältää lempeää yangia, flowta, yinjoogaa sekä hengitysharjoituksia. Mukana harjoituksissa on lempeys itseään kohtaan. Pääset näiden lyhyiden videoiden avulle helposti kiinni säännölliseen joogan harjoittamiseen ja saat nähdä, miten jo nämä lyhyet harjoitukset auttavat sinua voimaan paremmin. Videot ovat helppoja ja yksinkertaisia, matalan kynnyksen joogaharjoituksia, eli ne sopivat erinomaisesti vähän jooganneille sekä myös täysin aloittelijoille!

Valmennus- ja rentoutusvideot ovat keskimäärin noin 10-15min. pituisia, joogavideot noin 10-30min. Kirjoitusharjoituksiin voit halutessasi käyttää juuri niin kauan tai vähän aikaa kun siinä hetkessä haluat. Suosittelen kuitenkin lämmöllä varaamaan niihin aikaa puolisen tuntia. Joskus kuitenkin jopa vartti voi riittää. :)

Miten aiempiin valmennuksiin osallistuneet ovat kuvailleet kokemuksiaan siitä?

"Minun elämäni muuttui kesän kurssin aikana täysin! Visuaaliset harjoitukset poistivat vanhat negatiiviset tunteet jotka on kulkeutunut lapsuudesta asti tänne. Nyt kevyin mielin jatkan alkavaa syksyä. Halpa hinta uudesta elämästä! Kiitos kaikista niistä kurssin työkaluista!"

"Suosittelen erittäin lämpimästi kaikille. Mikä parasta, sopii kiireisellekin ihmiselle, koska kaikkia näitä voi loistavasti tehdä aivan omaan tahtiin. Kurssi sopii mielestäni niin henkiseen maailmaan ensi astujalle kuin myös jo veteraanimmalle käyttäjälle. Jennin kannustavat lauseet matkan varrella sekä tunnekyselyt ja mietelauseet tuovat voimaa. Henkilökohtainen suosikkini oli kuunnella Jennin todella rauhoittavaa ääntä. Hyvällä rytmillä ja hiljaisuudella tehdyt harjoitteet. Voin suositella kaikille suuresti ja isolla sydämellä"

"Iso kiitos tästä valmennuksesta! Sinulla on niin aivan mahtava iloinen ja rohkea energia ja elämän asenne, että pelkästään se on jo luonut motivaation itselleni tavoitella parempaa oloa!"

"Visualisointivideot ovat olleet todella hyödyllisiä, tykkään sinun rennosta ja varmasta tyylistä! Olen tykänny valmennuksesta paljon!"
 

valmennus3.jpg

Saat valmennuksen materiaalit sähköpostitse jokaisen valmennusviikon maanantaina, joten voit tehdä niitä täysin omaan tahtiin ja silloin kun sinulle sopii. 


Ensimmäinen valmennus alkaa 4.12.17 ja toinen 1.1.2018. Tammikuussa alkava valmennus on loistava lahjaidea kenelle tahansa sinulle tärkeälle naiselle, jolle haluaisit tarjota lahjaksi hyvinvointia materian sijaan! <3 Mikäpä olisi ihanampi tapa aloittaa uusi vuosi, kuin sukeltamalla oman sisimpänsä ja oman sisäisen voiman löytämisen äärelle!

Valmennuksen hinta on 89e. Pääset ostamaan 4.12. alkavan valmennuksen alla olevan painikkeen kautta:

Halutessasi ostaa 1.1.2018 alkavan valmennuksen lahjaksi, voit tehdä sen alla olevan painikkeen kautta:

Jos sinulle tulee mitä tahansa kysyttävää tähän valmennukseen liittyen, ota rohkeasti yhteyttä info@jennikivikoski.fi! :)

Minusta
 

Olen 38-vuotias Lahdessa asuva life coach, joogaopettaja, reikihoitaja ja ravintovalmentaja. Olen toki paljon muutakin kuin nämä tittelit: olen vahvasti unelmiin, iloon, onnellisuuteen, elämän taikaan ja satuihin uskova "ikuinen lapsi", joka näkee mahdollisuuksia joka puolella. Oma tieni hyvinvoinnin pariin lähti liikkeelle niinkin hassusti kuin omien koirieni kautta: käydessäni noin kuusi vuotta sitten eläinten luontaishoitaja-koulutuksen, heräsin pohtimaan ensimmäistä kertaa ihan uudella tavalla myös omaa hyvinvointiani ja sitä, miten ravitsen omaa kehoani, vai ravitsenko. Tämän jälkeen elämääni tuli jooga joka vei minut lopullisesti omalle elämäntehtäväni polulleni. Seuraava askel oli lähteä life coach-koulutukseen tuntiessani halua päästä auttamaan ihmisiä vielä syvemmin ja paremmin, kuin mitä pystyin joogaopettajana tekemään. Ravintovalmentajan koulutus on aikalailla kirsikka tämän oman hyvinvointi-kakkuni päälle! :)

Jotta olen voinut kulkea täysin sydämeni ohjauksessa ja omaa sisintäni kuunnellen, olen joutunut jättämään tiettyjä asioita ja ihmisiä taakseni ja astumaan rohkeasti täysin uuteen elämään. Vaikka tämä matka on ollut haastava, olen pystynyt seisomaan vahvasti omien päätösteni takana, sillä olen kokoajan ymmärtänyt niiden olevan oman sydämeni kautta tehtyjä päätöksiä ja koen, että niin tehden en voi koskaan kulkea väärään suuntaan. Uskon todella että kaikki on mahdollista tässä elämässä, mutta samalla ymmärrän, että tämä on matka, mikä pitää sisällään myös roppakaupalla erilaisia oppiläksyjä; niiden tarkoitus on aina ja ikuisesti kasvattaa meitä, tehdä meistä entistä vahvempia, viisaampia ja nöyrempiä tätä upeaa elämää kohtaan.

jepa2.jpg

Yksi tärkeimmistä asioista, joita haluan tuoda oman työni kautta esiin, on lempeys ja armollisuus omaa itseään kohtaan. Olen henkilökohtaisesti kokenut miltä tuntuu katsoa itseään peilistä ja nähdä vain korjattavaa. Sittemmin olen myös kokenut sen miltä tuntuu katsoa itseään peilistä ja tuntea silkkaa rakkautta. Tämän kaiken johdosta aihe on minulle erittäin lähellä sydäntä. Elämäntapamuutokset voi toteuttaa itseään rakastaen ja kuunnellen - tällöin muutos tapahtuu juuri oikeassa tahdissa ja on varmemmin pysyvää. 

Koulutukseni:

 • LCF Life Coach, Valmentamo
 • Seasonalyoga opettaja, Wellness & Balance Finland
 • Flow- ja yinjooga opettaja, Satu Tuomela Dynamics
 • Terapeuttisen joogan kursseja, Chi Therapeutics
 • Yinjooga opettaja, Chi Therapeutics
 • Reikihoitaja
 • Ravintovalmentaja, Trainer4You (11/17)
 • Eläinten luontaishoitaja, Kokonaisvaltainen hyvinvointikeskus Siqri