Yoga Room

yogaroommentalsroom2.png


Ohjaan joogatunteja Lahden ydinkeskustassa Mental´s Roomin tiloissa. 
Mental´s Roomin uudet upeat tilat sijaitsee rakennuksen ullakkokerroksessa Hämeenkadulla. Joogatila kulkee nimellä Yoga Room. <3

Pääset katsomaan tunnit ja varaamaan paikkoja alla olevan painikkeen kautta:

 

Lempeä aamujooga/ Lempeä Iltajooga
 

Tällä tunnilla saat sekä pysähtyä ja rentoutua hengittämään erilaisiin kehoa venyttäviin asentoihin, että liikuttaa kehoasi lempeästi erilaisissa jooga-asennoissa. Liikumme asennosta toiseen rauhassa, kehoa kuulostellen. Tämä tunti sopii erinomaisen hyvin myös aloittelijoille! Sinulla ei siis tarvitse olla aiempaa jooga-kokemusta tullaksesi tälle tunnille.

Joogaa tehdään rakkaudella, keveydellä ja ilolla <3 ei koskaan suorittaen, pakottaen tai puskemalla! Se, kuinka notkea tai kankea olet, on täysin merkityksetöntä. Vain sillä on väliä, että astut rohkeasti kanssani joogamatolle ja alat kaikessa rauhassa tutustumaan itseesi hieman uudella tavalla - lempeydellä, armollisuudella, hyväksyen ja ymmärtäen.

Tätijooga
 

Tässä on joogatunti, mille uskallat tulla vaikket olisi ikinä joogannut! <3 Tätijooga on joogaa mikä sopii erittäin hyvin kaiken tasoisille, näköisille ja kokoisille naisille. Joogaa tehdään rakkaudella, keveydellä ja ilolla <3 ei koskaan suorittaen, pakottaen tai puskemalla. Tällä tunnilla myös nauru ja huumori on sallittua! Se, kuinka notkea tai kankea olet, on täysin merkityksetöntä. Vain sillä on väliä, että astut rohkeasti kanssani joogamatolle ja alat kaikessa rauhassa tutustumaan itseesi hieman uudella tavalla - lempeydellä, armollisuudella, hyväksyen ja ymmärtäen. Jooga lisää rakkautta itseäsi kohtaan - se auttaa päästämään irti turhasta, se auttaa hyväksymään itsesi entistä paremmin. Se lisää sekä sisäistä että ulkoista voimaa, se tuo rauhaa ja tasapainoa. Jooga tarjoaa täydellisen tilaisuuden rentoutua ja pysähtyä oman itsesi äärelle. Jooga auttaa voimaan paremmin sekä henkisesti että fyysisesti - se tarjoaa sitä omaa aikaa, mitä todellakin tarvitset!! <3

Tätijoogassa teemme vaihtelevasti eri tyyppistä joogaa - sekä yang- että yinjoogaa. Tunnit ovat rauhallisia ja lempeitä - voit luottaa siihen että pystyt tekemään kaiken ja pysyt mukana. Ohjaustyylini on hyvin rauhallinen: sanoitan kokoajan kaiken mitä tehdään missäkin vaiheessa.

Toivotan sinut rakkaudella mukaan tälle ihanalle, voimaannuttavalle ja hoitavalle tunnille! Usko pois - kun aloitat joogaamaan säännöllisesti, tulet huomaamaan ihania muutoksia itsessäsi - sekä henkisesti että fyysisesti. <3

Rentouttava Yinjooga
 

Tämä tunti tarjoaa sinulle täydellisen sekä kehon että mielen rentoutuksen. Tuemme kehon hyvin eri asennoissa käyttäen erilaisia apuvälineitä, mm. bolstereita, blokkeja, tyynyjä ja vilttejä. Tarkoitus on tehdä asennoista mahdollisimman rentouttavia - emme siis vie venytyksiä ääriasentoihin. Asentojen kesto on 5min ylöspäin, saat siis todella pysähtyä ja asettua rauhassa jokaiseen asanaan.

Rentouttava Yin tarjoaa ihanan tavan pysähtyä, hengittää ja rentoutua. Tämä tunti on siis ennen kaikkea mielen hoitamista ja rentouttamista, mutta samalla kehosi saa hyvää huoltoa. Yin palauttaa, eheyttää sekä vapauttaa kehostasi ja mielestäsi tarpeetonta ja turhaa. Tämä tunti on parhaimmillaan ihana pitkä meditatiivinen tila. 

Tämän tunnin aikana ohjaan myös rentouttavia mielikuvaharjoituksia sekä puhun intuitiivisesti asioista, jotka ovat juuri siinä hetkessä pinnalla.

Tämä tunti sopii erinomaisen hyvin sinulle, joka kaipaat pysähtymistä sekä omaa aikaa ja tilaa. Tämä tunti sopii erittäin hyvin myös kuormituneelle, stressaantuneelle ja uupuneelle keholle ja mielelle. 

Tämä tunti on vapaa kaikenlaisesta suorittamisesta ja puskemisesta. <3


YinReiki

Yinjooga ja reiki toimivat yhdessä kauniina, hoitavana sekä parantavana kokonaisuutena. Kokemukset yinin ja reikin yhdistelmästä ovat erittäin hyviä: samaan aikaan kun keho ja mieli tuntuvat täydellisen rentoutuneilta, koko olemus voimaantuu ja energisoituu. 

Tässä palautteita YinReikistä:

”Tunnilla oli ihana rauha ja lempeä tunnelma. Rentoutumisessa pääsi uudelle tasolle reikihoidon myötä ja tunnin jälkeen tuntui kevyeltä, arjen kuorma haihtui pois ja viikonloppu alkoi kevein mielin. Kosketuksella on ihmeellinen voima yhdistettynä pitkiin jumeja sulattaviin venytyksiin. Kiitos💖”

”Kiitos Jenni yinreiki -tunnista. Pää keveni...kroppa keveni...oli helpompi hengittää. Sun kosketuksessa on taikaa.”

”Kiitos vielä eilisestä 🙏🏻💖 Mä nukuin kuin tukki viime yön..ja muutenkin olo on todella levännyt sekä keho että mieli..tuntuu että on taas oma itsensä ja elämä hymyilee 💕😊 Täytyy kyllä sanoa että siinä reikissä on jotain taianomaista 💖”

Saat rentoutua lempeän yinjoogan äärelle kahden tunnin ajaksi. Samalla kun hengittelet rauhassa erilaisissa asanoissa, sinulle välitetään hoitavaa reikienergiaa.

Yinjooga hoitaa kokonaisvaltaisesti avaten erilaisia lukkoja ja tukoksia niin kehosta kuin mielestäkin. Sen vaikutus menee pitkien asanoiden pitojen johdosta sidekudoksiin ja lihaskalvoille. Yinjooga aktivoi myös kehon energiakanavia eli meridiaaneja, mikä auttaa energiaa virtaamaan kehossa paremmin. 

Reiki on hoitava ja parantava energian muoto. Se aktivoi kehon energiakeskuksia eli chakroja, mikä vaikuttaa positiivisesti sekä kehon että mielen hyvinvointiin. Reiki laittaa kehon omat energiat liikkeelle avaten samalla mahdollisia energiatukoksia - tämän voi tuntea ihan fyysisesti kehossaan hoidon aikana. Saatat tuntea myös lämpöä, jopa kuumuutta, sekä erilaista kihelmöintiä tai värinää. Reiki on aina hyvää ja hoitavaa energiaa.

Sydämellisesti tervetuloa voimaantumaan tämän ihanan ja hoitavan yhdistelmän pariin! 

Yin Jooga + Jooga Nidra
 

Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan ihanien yinjoogan ja jooga Nidran pariin! Teemme ensin 1,5h mittaisen lempeän yinjooga-harjoituksen, jonka aikana pääset rentouttamaan kehosi ja rauhoittamaan mielesi. Tämän jälkeen saat laskeutua puolen tunnin ajaksi täydelliseen rentoutukseen jooganidran parissa.

Jooga Nidra (Yoga Nidra) - “joogin uni” - harjoituksen avulla voit sukeltaa syvään unenkaltaiseen rentoutuneeseen tilaan, pysyen kuitenkin samalla täysin tietoisena harjoituksesta. Jooga nidra avaa oven unenomaiseen maailmaan, missä voimme kohdata tietoisesti eri vaiheet, joita kohtaamme nukkumisen aikana. Astumme vähitellen tietoisesti yhä syvemmälle ilman, että unohdumme syvään tiedostomattomaan uneen. Kun pysymme tietoisena, meillä on pääsy ja sen takia myös vapaus ohjata huomiotamme haluamaamme suuntaan, ilman että alitajuntamme voimakkaat virtaukset pyyhkisivät meidät mukanaan.

Jooga Nidralla on vaikutuksia mieleen ja fysiologiaan. Verenpaine laskee, aineenvaihdunnan ja hormonitoiminnan heilahdukset tasaantuvat ja keskittymiskyky paranee. Jooganidran 20–30 minuutin syvä rentoutuminen vastaa vaikutuksiltaan tutkitusti kolmen tunnin yöunia.

Yoga Roomin hinnat:

1 x = 12e

Maksaa voit sekä käteisellä että kortilla. 

Yksityistunnit varattavissa Yoga Roomiin sekä ystäväporukoille että yrityksille.

Ota yhteyttä info@jennikivikoski.fi jos haluat lisätietoja yksityistunneista!

yogaroom5.jpg

Tärkeää infoa tunneille tuleville:
 

Yoga Roomista löytyy niin matot, bolsterit, blokit,  joogavyöt sekä viltit. Voit toki halutessasi tuoda tunnille myös oman maton.

Pukeudu joogatunneille rentoihin, joustaviin vaatteisiin. Ota mukaan myös villasukat/ lämpimät vaatteet loppurentoutusta varten/ rentouttaville tunneille. Suosittelen ottamaan mukaan myös vesipullon.

Tulethan tunnille ajoissa - mielellään noin 10min. ennen tunnin alkua. Kun tunti alkaa, en valitettavasti enää pääse avaamaan ovea ja ottamaan asiakkaita vastaan tunneille. Olethan siis ajoissa. <3

Voit tarvittaessa peruuttaa varaamasi tunnin ajanvarauksen kautta 5 tuntia ennen tunnin alkamista. Osallistuminen tunnille on peruttava viimeistään 3h ennen tunnin alkua - nämä peruutukset ainoastaan tekstiviestitse minulle 044-0127 777. Minimi osallistujamäärä normaaleille viikkotunneille on 3 hlöä, erikoistunneille ja workshoppeihin minimimäärät ilmoitetaan erikseen.

Peruuttamattomista tunneista veloitetaan kyseisen tunnin kertahinta.

Yoga Room
Mental´s Room
Hämeenkatu 9, U krs.
Lahti