Marraskuussa alkava Lempeä Joogamatka-nettijoogakurssi on nyt myynnissä! Tällä kertaa me mennään yhdessä koko talven ajan eli 4 kuukautta! Kurssin hinta on edelleen vain 29e.

Kurkkaa kurssin koko info TÄÄLTÄ!

* * * * * * * * *

Moikka!

Olen Jenni ja työskentelen joogaopettajana, energiahoitajana sekä henkisen hyvinvoinnin valmentajana.

Työssäni ihmisten kanssa yhdistyy kaksi melko erilaista puolta: tärkeimmät työkaluni ovat intuitio, oman sydämen kuuntelu, energioiden käyttäminen vuorovaikutuksessa, energiahoidot sekä viestien vastaanottaminen ja kanavoiminen. Konkreettisemmat ja näkyvämmät työkaluni tulevat henkisen valmennuksen ja joogan kautta. 

Henkilökohtainen missioni on onnellisuuden ja hyvinvoinnin lisääminen ihmisten elämään. Valmentajana haluni on auttaa naisia löytämään ja näkemään oman voimansa ja potentiaalinsa ja valjastamaan ne käyttöönsä. Työskentelen paljon myös minäkuvan, itsetunnon sekä itsensä rakastamisen ja hyväksymisen parissa.

Yksi jatkuvasti ja isosti esiin nouseva teema on myös rauha. Se että me pystyttäisiin elämään sisäisen rauhan kautta. Se että me pystyttäisiin toimimaan rauhan kautta ja katselemaan tätä maailmaa sen kautta. Että me tehtäisiin päätökset elämässä sisäisen rauhan kautta. Siellä samassa asuu myös luottamus ja rakkaus. <3

Tehtäväni joogaopettajana on auttaa pysähtymään, hengittämään, rentoutumaan ja huolehtimaan omasta fyysisestä hyvinvoinnista lempeydellä ja rakkaudella. Lempeys, armollisuus ja rakkaus itseään kohtaan onkin vahvoja teemoja työssäni.

Energiahoitajana ja valmentajana haluan auttaa ihmisiä voimaantumaan, energisoitumaan, parantumaan ja voimaan kokonaisvaltaisesti mahdollisimman hyvin. Energiahoidon kautta tuon näkyväksi sen mikä ei ole silmin nähtävää, kun ihmiset kokevat hoidot niin voimakkaan hoitavina. Tämä on elämäntehtäväni - näyttää, miten mieletön voima energioissa piilee ja miten voimme todella hoitaa ja parantaa itseämme sen avulla. <3 

Hoitojeni päällimmäisin kokemus asiakkailla on yleensä rauha, tasapaino ja selkeys. Energialataus saa myös usein aikaiseksi mieletöntä voimaantumista - ja se onkin yksi suurimmista tarkoituksista, elää oman sisäisen voiman ja viisauden kautta.

On tärkeää saada elää oman ytimen kautta ja omassa voimassa. Oman ytimemme kautta voimme elää täysin oman näköistämme elämää ja toteuttaa elämäntehtäväämme. Omaa sydäntä kuunnellen kuljemme aina oikeaan suuntaan, sillä sydämemme ei ole koskaan väärässä.

 Jos mieleesi nousee jotain kysymyksiä, otathan rohkeasti yhteyttä info@jennikivikoski.fi! <3

Voit myös halutessasi lukea minusta lisää TÄÄLTÄ.

Ilolla ja valolla,

Jenni

mina_kotarit.jpg