Vapauta oma voimasi

Verkkokurssi

valmennuskuva.jpg

 

Oletko vihdoin siinä pisteessä elämässäsi, että olet valmis avaamaan ovet sisimpääsi ja vapauttamaan sisälläsi olevan todellisen itsesi? Sen version sinusta, joka on rohkea, valovoimainen, peloton, joka puhuu omaa totuuttaan ja seisoo vahvasti omilla jaloillaan? Joka tietää kuka on ja mikä on se oma paikka tässä maailmassa? Joka ymmärtää oman arvonsa? Joka rakastaa itseään ehdoitta?
 

Koen, että tämän kurssin juuret ja ydin on näyttää sinulle, kuka sinä todella olet. Pääset sukeltamaan itsesi äärelle - sekä mieleesi, sydämeesi että kehoosi. Saat  mahdollisuuden vapauttaa todellisen potentiaalisi, voimasi, kipinäsi, villiytesi, naiseutesi - mitä tahansa upeaa sisältäsi löytyykään! Toivotan sinut sydämellisesti tervetulleeksi kokemaan itsesi - aidosti, autenttisesti ja totuudellisesti. <3

Vapauta oma voimasi-verkkokurssi kestää neljä viikkoa ja se tapahtuu sähköpostitse - saat kaksi sähköpostia joka viikko, maanantaisin ja perjantaisin, jotka sisältävät valmennuksen ajan jokaiselle päivälle inspiroivaa, voimannuttavaa ja hyvinvointiasi lisäävää materiaalia.

Lue alta kurssin tarkempi info!

Tämä kurssi on jaettu viikottain neljään eri teemaan:

 • Viikko 1: Ensimmäisellä viikolla aiheena kokonaisvaltainen hyvinvointi, läsnäolo ja onnellisuus - mitä nämä asiat merkitsee sinulle? Miten voit lisätä niitä elämääsi?

 • Viikko 2: Tällä viikolla pääset tarkastelemaan omia arvojasi. Käsittelemme myös itsesi arvostamista, rakastamista ja hyväksymistä erilaisten harjoitusten avulla. Mitä on olla oman itsensä paras ystävä?

 • Viikko 3: Tämä viikko vie sinut vahvasti irtipäästämisen ja anteeksiannon pariin. Nämä ovat tärkeitä asioita käsitellä, jotta voit jatkaa eteenpäin puhdistuneella mielellä ja energialla. Kun päästät irti vanhoista asioista, jotka ei enää palvele sinua, teet elämääsi tilaa uusille, eteenpäin vieville asioille.

 • Viikko 4: Viimeisellä viikolla pääset pohdiskelemaan omia menestystekijöitäsi, potentiaaliasi, vahvuuksiasi ja taitojasi sekä tarkastelemaan unelmaelämääsi. Saat vinkkejä aarrekartan tekoon sekä manifestointiin.

Kurssin konkreettiset työkalut:

* Visualisointi- ja rentoutusharjoitukset: näiden videoiden avulla pääset rentoutumaan hetkeksi täysin. Lisäksi pääset sukeltamaan omaan mielikuvitukseesi, katsomaan sisimpääsi ja kuuntelemaan millaisia viestejä sieltä nousee. Kun pysähdymme ja hiljennymme, annamme samalla tilaa ajatuksillemme. Näiden harjoitusten tarkoitus on avata sinulle sisälläsi olevaa tietoa, viisautta ja voimaa.

* Kirjoitusharjoitukset: myös kirjoittamalla opimme ja oivallamme paljon asioita. Kirjoittamisen kautta avaudut uudella tavalla ja päästäessäsi asioita itsestäsi ulos paperille, voit samalla oivaltaa paljon uusia asioita itsestäsi ja elämästäsi. Kirjoittaminen tekee asioista myös konkreettisempia ja näkyvämpiä. Kun näet asiat kirjoitettuna edessäsi, ne usein näyttäytyy selkeämmässä ja paremmin ymmärrettävässä muodossa, kuin vain omassa mielessäsi pohtien.

* Jooga: saat käyttöösi videoita joiden pituudet on noin 10-30min. Ne sisältää lempeää yangia, flowta, yinjoogaa sekä hengitysharjoituksia. Mukana harjoituksissa on lempeys itseään kohtaan. Pääset näiden lyhyiden videoiden avulle helposti kiinni säännölliseen joogan harjoittamiseen ja saat nähdä, miten jo nämä lyhyet harjoitukset auttavat sinua voimaan paremmin. Videot ovat helppoja ja yksinkertaisia, matalan kynnyksen joogaharjoituksia, eli ne sopivat erinomaisesti vähän jooganneille sekä myös täysin aloittelijoille!

* Ravinto: helppoja ja yksinkertaisia reseptejä, vinkkejä ja ravintotietoutta. Saat käyttöösi nopeasti ja helposti valmistettavien, terveellisten mutta samalla myös herkullisten vegaanisten ruokien ohjeita. Tarkoitus on sekä auttaa sinua saamaan mahdollisimman vaivattomasti ravitsevaa ruokaa, että näyttää, miten helppoa on tehdä itselleen maistuvaa kasvisruokaa. Nämä reseptit soveltuvat hyvin jokapäiväiseen arkeen! 
 

vovsyksy20182.jpg


PALAUTE

Millaisia kokemuksia ihmisillä on tästä kurssista?

"Vaikka oon vasta harjoituksissa alkutaipaleella, niin koen, että oon saanut tästä tosi paljon työkaluja, toivoa ja tietoisuutta omaan elämääni sekä itseni ja tasapainon löytämiseen. Olen hyvin kiitollinen sinulle kaikesta avustasi ja ohjaamisestasi sekä kiitollinen itselleni, että lähdin mukaan. Tämän halusin sinulle sanoa, ja koska pyrin (ja osaankin jo) paremmin kuunnella omaa itseä ja luottamaan siihen, niin halusin lähettää sinulle tämän viestin.

Aluksi visualisoinnit tuntui hyvin haastavilta enkä saanut mieltäni pysähtymään ja rauhoittumaan. Harjoittelun kautta olen kuitenkin oppinut sitäkin ja saanut tärkeitä viestejä.

K I I T O S "

"Iso oivallus minulle ollut miten sitä unohtaa kaiken oppimansa pienessäkin ajassa. Eli valmennus on aktivoinut takaisin harjoitteita mitkä ovat jääneet pois arjesta. Lisäksi kaikki uudet harjoitukset ovat tuoneet monipuolisuutta valintoihin. Omaa voimaa ja luottamusta siihen, että elämä kyllä kantaa ja että asioilla on aina tapana järjestyä! Kiitos Jenni, valmennus on todella auttanut avaamaan silmiä uudella tavalla."

"Minun elämäni muuttui kesän kurssin aikana täysin! Visuaaliset harjoitukset poistivat vanhat negatiiviset tunteet jotka on kulkeutunut lapsuudesta asti tänne. Nyt kevyin mielin jatkan alkavaa syksyä, ja opettelen uutta ja kevyempää ruokavaliota sekä joogaa jota en ole aikaisemmin kokeillut. Halpa hinta uudesta elämästä! Kiitos kaikista niistä kurssin työkaluista!"

"Suosittelen erittäin lämpimästi kaikille. Sopivasti jaksotettuna ruoka ohjeita, meditatiivista harjoitusta, joogaa ja kirjoitusharjoitteita. Jokaiselle jotain ja mikä parasta sopii kiireisellekin ihmiselle, koska kaikkia näitä voi loistavasti tehdä aivan omaan tahtiin. Kurssi sopii mielestäni niin henkiseen maailmaan ensi astujalle kuin myös jo veteraanimmalle käyttäjälle. Jennin kannustavat lauseet matkan varrella sekä tunnekyselyt ja mietelauseet tuovat voimaa. Henkilökohtainen suosikkini oli kuunnella Jennin todella rauhoittavaa ääntä. Hyvällä rytmillä ja hiljaisuudella tehdyt harjoitteet. Voin suositella kaikille suuresti ja isolla sydämellä"

"Kiitos Jenni! Ihanat 4 viikkoa meni kyllä ihan liian nopeasti! Tuntui että vasta loppupuolella pääsin vauhtiin kun oli tullut tarpeeksi monta muistutusta siitä että täytyy pitää itsestäni huolta! Pidin erityisesti ihanista elämän lauseista jotka toivat aina sitä tarpeellista tsemppiä jokapäiväiseen kiireeseen. Tykkäsin myös paljon Jooga-videoista jotka oli 10-15 min pitkiä jotka pystyi kivasti tekemään heti aamulla ennen päivän alkua."

"Iso kiitos tästä valmennuksesta! Sinulla on niin aivan mahtava iloinen ja rohkea energia ja elämän asenne, että pelkästään se on jo luonut motivaation itselleni tavoitella parempaa oloa! Itse tarvitsin tähän hetkeen fyysiselle ololle kohotusta ja sitä olen todella saanut. Ihania reseptejä, vinkkejä ja videoita!"

"Visualisointi- ja joogavideot ovat olleet todella hyödyllisiä, tykkään sinun rennosta ja varmasta tyylistä! Ruokavinkit ovat helppoja toteuttaa, maukkaita ja terveellisiä. Olen tykänny valmennuksesta paljon!"

vovsyksy20187.jpg


KURSSIN HYÖDYT 

Tämän kurssin aikana saat käyttöösi ainutlaatuisen kokonaisuuden työkaluja, joiden avulla pystyt kohentamaan niin henkistä kuin fyysistä hyvinvointiasi. 

Saat mm.

 • keinoja rentoutua ja rauhoittua oman itsesi äärelle sen sijaan että painaisit entistä enemmän kaasua

 • keinoja kuulla paremmin omaa itseäsi; miten olla yhteydessä omaan kehoon, mieleen ja sydämeen

 • harjoituksia joiden kautta voit oivaltaa omat lahjasi, taitosi, tietosi ja potentiaalisi ja valjastaa kaiken sen käyttöösi

 • työkaluja käsitellä omaa minäkuvaasi, sekä harjoituksia joiden kautta opit rakastamaan, hyväksymään ja arvostamaan itseäsi enemmän

 • keinoja päästää irti turhista uskomuksistasi ja elämääsi rajoittavista ajatusmalleista

 • ohjeita lisätä hyvää oloa ja energiaa sekä kehoosi että mieleesi jo hyvin lyhyiden ja helppojen joogaharjoitusten avulla

 • hengitystekniikan, minkä avulla saat laskettua nopeasti stressi- ja jännitystasoasi sekä rauhoitettua kehosi ja mielesi. Lisäksi opit hengittämään aidosti syvään ja käyttämään koko hengityskapasiteettiasi entistä paremmin.

 • useita vegaanisia ruokaohjeita, joiden avulla saat tehtyä itsellesi helposti ja nopeasti herkullisia, terveellisiä ja ravitsevia ruokia


Ostaessasi tämän kurssin saat siis

 • 28 erilaista videota sisältäen joogaa, hengitystä, rentoutusharjoituksia sekä erilaisia valmentavia visualisointeja

 • useita valmentavia kirjoitusharjoituksia

 • 28 vegaanista ruokaohjetta sekä muita vinkkejä ja infoa ravintoon liittyen

 • inspiraatiota, iloa, innostusta ja hyvää mieltä jokaiseen päivään

 

Lämpimästi tervetuloa voimaantumaan kanssani Vapauta oma voimasi-verkkokurssin äärelle! <3

Saat tämän kurssin nyt hintaan 35e ostaessasi sen 30.6. mennessä! Tämän verkkovalmennuksen arvo on 65e.

Osta kurssi täältä:
 

Kurssi on ostettavissa 30.6. asti ja ensimmäiset materiaalit lähetetään sähköpostitse 1.7.

HUOM! Materiaalit jää sun käyttöön myös heinäkuun jälkeen eli vaikket aloittaisi kurssia heti heinäkuussa, tämä kannattaa todellakin lunastaa itselleen tällä alehinnalla - voit aloittaa kurssin materiaalien läpikäymisen vaikka elokuussa! <3


Minusta
 

Olen 39-vuotias Lahdessa asuva life coach, joogaopettaja, reikihoitaja, ThetaHealer ja  ravintovalmentaja (/18). Olen toki paljon muutakin kuin nämä tittelit: olen vahvasti unelmiin, iloon, onnellisuuteen, elämän taikaan ja satuihin uskova "ikuinen lapsi", joka näkee mahdollisuuksia joka puolella. Suurin mullistaja elämässäni on ollut jooga, joka tuli elämääni noin kuusi vuotta sitten ja joka vei minut lopullisesti omalle elämäntehtäväni polulleni. Seuraava askel oli lähteä life coach-koulutukseen tuntiessani halua päästä auttamaan ihmisiä vielä syvemmin ja paremmin, kuin mitä pystyin joogaopettajana tekemään. Viimeisimpänä olen halunnut lisätä tietotaitoani ja osaamistani vielä energiahoito-koulutusten ja ravintovalmentaja-koulutuksen kautta. Näitä töitä tehdessäni olen saanut huomata, miten paljon ihmiset tarvitsevat elämäänsä hyvää energiaa, rentoutumista ja pysähtymistä. 

Vaikka tämä matka tähän pisteeseen on ollut haastava, olen pystynyt seisomaan vahvasti omien päätösteni takana, sillä olen kokoajan ymmärtänyt niiden olevan oman sydämeni kautta tehtyjä päätöksiä ja koen, että niin tehden en voi koskaan kulkea väärään suuntaan. Uskon todella että kaikki on mahdollista tässä elämässä, mutta samalla ymmärrän, että tämä on matka, mikä pitää sisällään myös roppakaupalla erilaisia oppiläksyjä; niiden tarkoitus on aina ja ikuisesti kasvattaa meitä, tehdä meistä entistä vahvempia, viisaampia ja nöyrempiä tätä upeaa elämää kohtaan.

jepa2.jpg

Yksi tärkeimmistä asioista, joita haluan tuoda oman työni kautta esiin, on lempeys ja armollisuus omaa itseään kohtaan. Olen henkilökohtaisesti kokenut miltä tuntuu katsoa itseään peilistä ja nähdä vain korjattavaa. Sittemmin olen myös kokenut sen miltä tuntuu katsoa itseään peilistä ja tuntea silkkaa rakkautta. Tämän kaiken johdosta aihe on minulle erittäin lähellä sydäntä. Elämäntapamuutokset voi toteuttaa itseään rakastaen ja kuunnellen - tällöin muutos tapahtuu juuri oikeassa tahdissa ja on varmemmin pysyvää. 

Koulutukseni:

 • LCF Life Coach, Valmentamo

 • Seasonalyoga opettaja, Wellness & Balance Finland

 • Flow- ja yinjooga opettaja, Satu Tuomela Dynamics

 • Terapeuttisen joogan kursseja, Chi Therapeutics

 • Yinjooga opettaja, Chi Therapeutics

 • Reikihoitaja, Eliane Laurett

 • ThetaHealer, Paula Heinonen

 • Ravintovalmentaja, Trainer4You (7/18)

 • Eläinten luontaishoitaja, Kokonaisvaltainen hyvinvointikeskus SiqriJos sinulle tulee mitä tahansa kysyttävää tähän valmennukseen liittyen, ota rohkeasti yhteyttä info@jennikivikoski.fi! <3

Osallistuessasi Vapauta oma voimasi-verkkovalmennukseen, rekisteröidyt sähköpostilistalleni, mitä käytän vain ja ainoastaan valmennuksen materiaalien lähettämiseen. Voit halutessasi pyytää tietojesi poistamista milloin tahansa. Voit tutustua tietosuojarekisterin tarkoitukseen TÄÄLLÄ.

Ostamalla valmennuksen, hyväksyt myös sopimusehdot.