jepa2.jpg

Vapauta oma voimasi Facebook-valmennus

 

Näin syksyn lähestyessä olemme usein uusien asioiden äärellä. Voimamme saattavat olla koetuksella ja energiamme vähissä lähtiessämme jälleen kerran paahtamaan täysillä työn, harrastusten ja muiden syksyn mukanaan tuomien kiireiden kanssa. Sen sijaan että laitamme itsemme entistä kovemmille kierroksille, syksy enteilisi teemaltaan enemmänkin rauhoittumista ja hiljentämistä sekä hengittämistä ja itseensä keskittymistä. 

Loistava tapa toteuttaa itsensä kuuntelemista ja hetkittäistä hiljentymistä on Vapauta oma voimasi-valmennus, mikä tarjoaa sinulle samaan aikaan ison kasan työkaluja keskittyä vain ja ainoastaan itseesi ja hyvinvointiisi, sekä tilaa tehdä sitä kaikkea omassa tahdissa. 

MITÄ?

Vapauta oma voimasi-valmennus tapahtuu Facebookissa omassa, suljetussa ryhmässä ja kestää neljä viikkoa. Valmennus sisältää runsain mitoin vinkkejä, keinoja ja työkaluja lähteä kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia joogan, valmennuksen ja ravinnon avulla.

Valmennus on jaettu viikottain neljään eri teemaan:

* Viikko 1: ensimmäisellä viikolla aiheena kokonaisvaltainen hyvinvointi, läsnäolo ja onnellisuus - mitä nämä asiat merkitsee sinulle? Miten voit lisätä niitä elämääsi?

* Viikko 2: tällä viikolla pääset tarkastelemaan omia arvojasi. Käsittelemme myös itsesi arvostamista, rakastamista ja hyväksymistä erilaisten harjoitusten avulla.

* Viikko 3: tämä viikko vie sinut vahvasti irtipäästämisen ja anteeksiannon pariin. Nämä ovat tärkeitä asioita käsitellä, jotta voit jatkaa eteenpäin puhdistuneella mielellä ja energialla. Kun päästämme irti vanhoista asioista, jotka ei enää palvele meitä, saamme elämäämme uusia, eteenpäin vieviä asioita. 

* Viikko 4: viimeisellä viikolla pääset pohdiskelemaan omia menestystekijöitäsi, vahvuuksiasi ja taitojasi sekä tarkastelemaan unelmaelämääsi. Saat vinkkejä aarrekartan tekoon sekä manifestointiin.

jooga4.jpg

Valmennuksen konkreettiset työkalut:

* Jooga: saat käyttöösi videoita joiden pituudet on alkaen 10-15min. Ne sisältää lempeää yangia, flowta, yinjoogaa sekä hengitysharjoituksia. Mukana harjoituksissa on lempeys itseään kohtaan. Pääset näiden lyhyiden videoiden avulle helposti kiinni säännölliseen joogan harjoittamiseen ja saat nähdä, miten jo nämä lyhyet harjoitukset auttavat sinua voimaan paremmin. Videot ovat helppoja ja yksinkertaisia, matalan kynnyksen joogaharjoituksia, eli ne sopivat erinomaisesti vähän jooganneille sekä myös täysin aloittelijoille!

* Visualisointi- ja rentoutusharjoitukset: näiden videoiden avulla pääset rentoutumaan hetkeksi täysin. Lisäksi pääset sukeltamaan omaan mielikuvitukseesi, katsomaan sisimpääsi ja kuuntelemaan millaisia viestejä sieltä nousee. Kun pysähdymme ja hiljennymme, annamme samalla tilaa ajatuksillemme. Näiden harjoitusten tarkoitus on avata sinulle sisälläsi olevaa tietoa, viisautta ja voimaa.

* Kirjoitusharjoitukset: myös kirjoittamalla opimme ja oivallamme paljon asioita. Kirjoittamisen kautta avaudut uudella tavalla ja päästäessäsi asioita itsestäsi ulos paperille, voit samalla oivaltaa paljon uusia asioita itsestäsi ja elämästäsi. Kirjoittaminen tekee asioista myös konkreettisempia ja näkyvämpiä. Kun näet asiat kirjoitettuna edessäsi, ne usein näyttäytyy selkeämmässä ja paremmin ymmärrettävässä muodossa, kuin vain omassa mielessäsi pohtien.

* Ravinto: helppoja ja yksinkertaisia reseptejä, vinkkejä ja ravintotietoutta. Saat käyttöösi nopeasti ja helposti valmistettavien, terveellisten mutta samalla myös herkullisten kasvisruokien ohjeita. Tarkoitus on sekä auttaa sinua saamaan mahdollisimman vaivattomasti ravitsevaa ruokaa, että näyttää, miten helppoa on tehdä itselleen maistuvaa kasvisruokaa. Nämä reseptit soveltuvat hyvin jokapäiväiseen arkeen! Ohjeet ovat pääosin vegaanisia tai helposti sellaiseksi muutettavia.

* Minun henkilökohtaisen tuen ja kannustuksen ryhmässä neljän viikon ajan

Huom! Saat valmennuksessa läpikäytävät materiaalit myös sähköpostitse, jolloin pystyt palaamaan niihin helposti ja vaivattomasti myöhemminkin. Voit siis käydä valmennusta ja sen materiaaleja ryhmässä täysin omassa tahdissasi ja omalla tavallasi ilman stressiä ja painetta niiden suorittamisesta.

jooga.jpg

 

PALAUTE

Mitä aiempiin valmennuksiin osallistuneet ovat tuumanneet valmennuksesta?

"Minun elämäni muuttui kesän kurssin aikana täysin! Visuaaliset harjoitukset poistivat vanhat negatiiviset tunteet jotka on kulkeutunut lapsuudesta asti tänne. Nyt kevyin mielin jatkan alkavaa syksyä, ja opettelen uutta ja kevyempää ruokavaliota sekä joogaa jota en ole aikaisemmin kokeillut. Halpa hinta uudesta elämästä! Kiitos kaikista niistä kurssin työkaluista!"

"Suosittelen erittäin lämpimästi kaikille. Sopivasti jaksotettuna ruoka ohjeita, meditatiivista harjoitusta, joogaa ja kirjoitusharjoitteita. Jokaiselle jotain ja mikä parasta sopii kiireisellekin ihmiselle, koska kaikkia näitä voi loistavasti tehdä aivan omaan tahtiin. Kurssi sopii mielestäni niin henkiseen maailmaan ensi astujalle kuin myös jo veteraanimmalle käyttäjälle. Jennin kannustavat lauseet matkan varrella sekä tunnekyselyt ja mietelauseet tuovat voimaa. Henkilökohtainen suosikkini oli kuunnella Jennin todella rauhoittavaa ääntä. Hyvällä rytmillä ja hiljaisuudella tehdyt harjoitteet. Voin suositella kaikille suuresti ja isolla sydämellä"

"Kiitos Jenni! Ihanat 4 viikkoa meni kyllä ihan liian nopeasti! Tuntui että vasta loppupuolella pääsin vauhtiin kun oli tullut tarpeeksi monta muistutusta siitä että täytyy pitää itsestäni huolta! Pidin erityisesti ihanista elämän lauseista jotka toivat aina sitä tarpeellista tsemppiä jokapäiväiseen kiireeseen. Tykkäsin myös paljon Jooga-videoista jotka oli 10-15 min pitkiä jotka pystyi kivasti tekemään heti aamulla ennen päivän alkua. Kaikkein ihanin tunne jäi siitä että sinä ja muut olitte siellä tukemassa ja fiilistelemässä yhdessä"

"Iso kiitos tästä valmennuksesta! Sinulla on niin aivan mahtava iloinen ja rohkea energia ja elämän asenne, että pelkästään se on jo luonut motivaation itselleni tavoitella parempaa oloa! Itse tarvitsin tähän hetkeen fyysiselle ololle kohotusta ja sitä olen todella saanut. Ihania reseptejä, vinkkejä ja videoita!"

"Visualisointi- ja joogavideot ovat olleet todella hyödyllisiä, tykkään sinun rennosta ja varmasta tyylistä! Ruokavinkit ovat helppoja toteuttaa, maukkaita ja terveellisiä. Olen tykänny valmennuksesta paljon!"

MINUN MIKSI

Henkilökohtainen missioni näiden valmennusten takana on näyttää, miten pienilläkin asioilla ja muutoksilla saat lisättyä arkeesi hyvää energiaa. Tahtoni on voimaannuttaa, energisoida ja oivalluttaa. Tahtoni on auttaa sinua voimaan kokonaisvaltaisesti mahdollisimman hyvin. Ja tämän valmennuksen avulla saan tuoda eteesi lukemattoman määrän työkaluja erilaisten visualisointi- ja kirjoitusharjoitusten, joogan, meditaation ja muun informaation avulla.

Visioni ja missioni on onnelliset, iloiset ja hyvää energiaa pulppuavat naiset. Naiset jotka nauttivat elämästään täysillä ja ottavat siitä kaiken irti. Naiset jotka voivat hyvin joka tavalla. Naiset, jotka elävät täysillä omassa voimassaan ja käyttävät koko potentiaaliaan.

Henkilökohtaiset kokemukseni joogan, valmennuksen ja ravinnon parissa ovat olleet niin valtavan suuria ja elämääni parempaan suuntaan muuttavia, että haluni jakaa itse tätä kaikkea eteenpäin on todella suuri.

Olen yin-, flow- ja seasonaljooga opettaja, LCF Life coach (9/17) sekä ravintovalmentaja opiskelija. Näiden koulutusten kautta pystyn tarjoamaan asiakkailleni monipuolisesti erilaisia työkaluja hyvinvoinnin tueksi jokaisen yksilölliset tarpeet huomioiden.

jepa.jpg

Seuraava Vapauta oma voimasi-valmennus alkaa 4.9. Sen hinta on 49e ja voit ostaa sen itsellesi alla olevan painikkeen kautta: