Hyvinvoiva sinä

Avuksesi kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia minulla on tarjota:

 
 

Jooga

vaikuttaa niin sydämeen, mieleen kuin kehoonkin. Suhteeni joogaan on hyvin lempeä ja tätä välitän myös eteenpäin - jooga, jota itse opetan on hyvin lempeää ja omaa kehoa vahvasti kuuntelevaa. Ei puskemista, ei pakottamista, ei suorittamista. Joogan kautta voidaan saavuttaa kokonaisvaltainen rauha, joka auttaa jaksamaan hektisessä ja kiireisessä arjessa. Parhaimmillaan ohjaudut automaattisesti hetkeksi matolle huomatessasi mielesi poukkoilevan liian moneen eri suuntaan. Itselleni hyvin tärkeä joogan muoto on yinjooga, mikä oman kokemukseni mukaan tuo parhaiten rentoutta ja rauhallisuutta elämään.


Valmennus

lukematon määrä erilaisia harjoituksia, visualisointeja, mielen rentouttamista, jotta päästään käsiksi ydinminään ja kuullaan mitä se todella kaipaa. Työkaluja käydä läpi mitä tahansa asioita omassa arjessa ja elämässä. Miten voidaan vaikuttaa koko elämään jo hyvinkin pienillä muutoksilla. Miten lisätä arkeen energiaa ja hyvää mieltä. Miten olla onnellisempi?


Ravinto

herkullisia, helppoja, nopeita ja vaivattomasti valmistuvia reseptejä ja vinkkejä siihen miten saat lisättyä jokapäiväiseen elämääsi ravintorikasta ja kehoa mahdollisimman hyvin ravitsevaa ruokaa. Näillä ruoilla lisäät helposti kasvisten, hedelmien ja marjojen määrää ruokavaliossasi. Hyvänmakuiset ruoat ovat itselleni tärkeä asia joten terveellisyyden lisäksi nämä annokset myös maistuvat hyvältä! Aamupala-, välipala- ja lounasvinkkejä - erilaisia mousseja, smoothieita ja salaatteja.


Juice PLUS+-tuotteet

helppo ja vaivaton tapa syödä kasviksia, hedelmiä ja marjoja ja saada niiden hyvät ravintoaineet kehon avuksi. Kapseleiden ainekset ovat mehustettu ja kuivattu parhaalla mahdollisella tavalla minkä johdosta niiden ravinteet on saatu säilytettyä hyvin. Tuoteperheeseen kuuluu kasvis- hedelmä- ja marjakapselit, suklaa- ja vanilja shakejauheet, marja- ja suklaa välipalapatukat sekä kasviskeitot ja boosterit.