Valmennus

Huom! Valmennukset on toistaiseksi tauolla.

vovvalmennus.jpg

 

Valmennustapani on hyvin intuitiivinen. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaan kanssa keskustellessani käytän valmennuksessa omaa intuitiotani ja sisäisen viisauteni viestejä hyvin vahvasti. Välitän viestejä, jotka nousee kauttani pintaan ja mitkä on tarkoitettu esiin tuotavaksi valmennettavalle. Käytän myös tarotkortteja työssäni.

Valmennus tarjoaa asiakkaalle todella monipuolisesti erilaisia työkaluja, joiden avulla päästään paneutumaan hyvin yksilöllisesti kunkin henkilökohtaisiin tarpeisiin - oli muutoksen tarve sitten kuinka pieni tai suuri tahansa.

Palautteita valmennusasiakkailtani:

“Oli todella silmiä avaavaa löytää uusia vahvuuksia itsestäni. Sain enemmän, kuin olin osannut edes ajatella.”

“Valmennus ei ollut minulle ennestään tuttua. Yllätyin, miten nopeasti Jenni pääsi kiinni asioihini ja pystyi auttamaan minua, vaikka emme ennestään edes tunteneet.”

“Koin valmennuksen todella hyödylliseksi, sain oman elämän palapelin hienosti kasaan. Tämä tuli todella oikeaan hetkeen!”

“Valmennus oli todella miellyttävä kokemus - onnistuin sulkemaan valmennuksen aikana kaiken muun ulkopuolelle, mikä on minulle todella vaikeaa.”

“Jennillä oli hyvä kyky auttaa näkemään vahvuuksiani, mitä en itse löytänyt.”

“Koin valmennuksen erittäin hyödylliseksi nykyisessä elämäntilanteessani.”

“Valmennuksessa oli äärimmäisen lämmin tunnelma. Jenni herätteli hyvin ajatuksia menneestä elämästä ja mitä mahdollisesti odottaa tulevalta. Sain lisää luottamusta.”

“Jenni on valmentajana työlleen omistautunut ja lämmin. Valmennus lisäsi luottamusta tulevaan ja omaan itseeni.”

“Miettiessäni mikä minusta tulee isona, koin saavani apua valmennuksesta. Jenni herätteli jumiutuneet aivosoluni ajattelemaan asioita ehkä vähän eri kantilta kuin aiemmin olen ajatellut. Sain uusia ideoita ja puhtia pohdintoihini elämäni suunnasta.”

“Jenni on luottamusta herättävä, levollinen, paneutuva ja hänen vahva intuition käyttö oli hieno kokemus!”

* * * * * * * * * * * *

Valmennusta voi hyödyntää monella tavalla, esim. 

 • minäkuvan parantamiseen

 • omien tavoitteiden kirkastamiseen

 • turhien ja itselleen tarpeettomien uskomusten purkamiseen

 • ravintoon liittyviin haitallisiin uskomuksiin ja jopa lapsuudesta asti mukana kuljetettuihin käytösmalleihin

 • omien unelmien selkeämpään visiointiin ja niiden eteenpäin viemiseen konkreettisesti

 • oman luovuuden vapauttamiseen

 • turhista peloista irti päästämiseen

 • aidon onnellisuuden ja ilon lisäämiseen elämässä

 • omien menestystekijöiden oivaltamiseen

 • oman itsensä ja sisäisen äänen kuuntelemiseen, sekä oman voiman käyttöön valjastamiseen

Valmennuksessa käytettävä Life coaching on ratkaisukeskeinen ja eteenpäin katsova valmennusmalli. Valmennuksen osa-alueita on mm.

 • positiivinen psykologia

 • NLP

 • mindfullness

 • urheilupsykologia

vovuusi2.jpg

 

Voimme räätälöidä juuri sinun tarpeillesi sopivan paketin: halutessasi voit ostaa yhden valmennuskerran, tai vaihtoehtoisesti voimme sopia juuri niin monen kerran paketin, kun sinä haluat. 

Halutessasi voimme sisällyttää valmennukseen energiahoidon. Tämän kautta pääset sekä rentoutumaan että avaamaan kanavoitasi ja omat energiasi pääsee samalla virtaamaan paremmin.

Valmennusten välin on hyvä olla minimissään viikko ja maksimissaan kaksi viikkoa, mikäli haluat käsitellä jotain akuuttia asiaa elämässäsi. Voit kuitenkin halutessasi käydä valmennuksessa esimerkiksi kerran kuukaudessa, mikä tukee hyvällä tavalla jo käynnissä olevaa omaa muutosprosessia. 

Tässä esimerkkejä erilaisista valmennuksista:

 • Yksilövalmennus; tapaamiset voidaan pitää joko kasvotusten, videopuhelun välityksellä tai puhelimitse. Livevalmennukset tapahtuu Lahdessa.

 • Ryhmävalmennukset: joko pelkkä valmennus tai yhdistetty jooga/valmennus/reiki.

 • Luennot ryhmille: aiheina esim. kokonaisvaltainen hyvinvointi, oman sydämen ohjauksessa eläminen ja intuition kuuntelu sekä itsensä rakastaminen.


Olen käynyt Valmentamon vuoden mittaisen LCF Life Coach koulutuksen.

Valmennuksen hinta 60e/60min. Jos haluat varata itsellesi ajan, laita viestiä joko info@jennikivikoski.fi tai kotisivujeni yhteydenottolomakkeella TÄÄLLÄ.

Jos sinulle tulee mitä tahansa kysymyksiä valmennuksiin liittyen tai haluat ostaa omanlaisesi valmennuspaketin, ota minuun yhteyttä rohkeasti info@jennikivikoski.fi. <3

hh7.jpg